İskele


  • Home
  • News
  • EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER SERGİLENDİ
Monday, 12 June 2017 00:00

EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER SERGİLENDİ

19023569 2306152262942656 262687776219535962 o

Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü’nde, eğitmen Gülay Yahyaoğlu önderliğindeki Ötükenli kadınların 1 yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eserler   sergilendi. Enstitü önünde yer alan sergi açılışına Başkanımız Hasan Sadıkoğlu eşi Ayşe Sadıkoğlu ile katılırken, Ötüken Muhtarı Turgut Özyöre, meclis üyelerimiz Seymen Yılmaz, Sefa Kurukafa ve çok sayıda kişi, kadınların heyecanına ortak oldular.

SADIKOĞLU:“EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER YURT DIŞINDA DA SERGİLENİYOR”
Koza İşi, Lefkara İşi’nin yanı sıra Lapta İşi ve Kıbrıs’a özgü daha pek çok el emeği göz nuru eserlerin bulunduğu serginin açılışında İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu gösteri sunarken, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bir konuşma yaptı. Serginin hazırlanmasında emeği geçen başta eğitmen Gülay Yahyalar olmak üzere emeği geçen tüm kadınları kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Sadıkoğlu, Ötüken Muhtarı Turgut Özyöre’ye de ilgi ve alakasından ötürü teşekkür etti. El emeği göz nuru eserlerin kimi zaman yurtdışında da sergileme fırsatı bulduklarını da ifade eden Başkan Sadıkoğlu, son olarak gittikleri Pendik’te İskele’yi temsil eden kadınlarımızın büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Açılışta konuşan Ötüken Muhtarı Turgut Özyöre ise, katkılarından dolayı İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve meclis üyelerine teşekkür etti. Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü’nde eğitim gören kadınlar ise İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, Ötüken Muhtarı Turgut Özyöre ile eğitmenleri Gülay Yahyalar’a teşekkür çiçeği taktim ettiler. 
Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü tarafından açılan sergide, Koza İşi, Lefkara İşi’nin yanı sıra Lapta İşi ve Kıbrıs’a özgü daha pek çok el emeği göz nuru eser yer aldı.

Read 3372 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal