İskele


  • Home
  • News
  • GURURLANDIRDILAR, ONURLANDIRDILAR
Monday, 02 September 2019 00:00

GURURLANDIRDILAR, ONURLANDIRDILAR

69837522 2967527956805080 7908326224177397760 n

30 AĞUSTOS’TA ÇİFTE BAYRAM YAŞATTILAR
İSKELE BELEDİYESİ HALK DANSLARI TOPLULUĞU 1.’LİK ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Özelde İskele, genelde KKTC’yi uluslararası arenada temsil eden, katıldığı her bir etkinlikte ayyıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandıran İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, bir kez daha adını zirveye kazıdı. Balçova Belediyesi’nin daveti üzerine gittiği bu yıl 12.’si düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne katılan ekibimiz, Sırbistan, Rusya, K. Makedonya, Polonya, İspanya ve Macaristan’ı geride bırakarak, geceye damgasını vurdu. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümüne denk gelen, Balçova Belediyesi 12. Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin Gala Gecesinde çifte bayram yaşayan İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, gecenin en anlamlı ödülü olan en iyi koreografi 1.’lik ödülünü kazandı. Ödül, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya tarafından İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni Özlem Kadirağa’ya takdim edildi.

SADIKOĞLU: “İSKELE’MİZİ ONURLANDIRDILAR, GURURLANDIRDILAR”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğunun başarısından ötürü tüm ekibi kutladı. Sadıkoğlu, kutlama mesajında şunlara yer verdi: 
“Geçtiğimiz hafta İzmir Balçova Belediyesi’nin daveti üzerine İzmir’e giden İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğumuz, bir kez daha, İskele’mizin yüzümüzü güldürdü, İskele’mizi onurlandırdı, gururlandırdı. Ekibimiz bu yıl 12.’si düzenlenen Balçova Belediyesi Uluslararası Halk Dansları Festivali’nde gösterdiği performans ve sahneye koyduğu muhteşem gösterisinden ötürü en iyi koreografi 1.’lik ödülünü almaya hak kazandı. Bizleri katıldıkları her platformda gururlandıran, bayrağımızı büyük bir başarı ve özveriyle dalgalandıran ekibimizi ve tabi ki o ekibe can veren İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmenimiz Özlem Kadirağa’yı kutluyor, ekibimizin her bir üyesine daha nice güzel başarılara imza atmalarını temenni ediyorum.”

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Balçova Belediyesi 12. Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne İskele Belediyesi’ni temsilen Asbaşkan İldeniz Elbasan, Meclis Üyeleri Eray Göksan, İsmail Y. Osum ve İsmail Osum katıldı.

Read 2418 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal