• İSKELE BELEDİYESİ VE İSKELE ESNAF VE ZANAATKÂRLAR BİRLİĞİNİN KATKILARI İLE İSKELE’DE TEMİZLİK KAMPANYASI BAŞLATILDI.
Salı, 22 Temmuz 2014 00:00

İskele Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla İskele Esnaf ve Zanaatkârlar Birliği'nin de destek verdiği kampanya çerçevesinde bölge temizlenerek çöplerden, moloz atıklarından arındırılacak.

İskele Belediyesi'nin başlattığı ve İskele Esnaf ve Zanaatkârlar Birliği'nin katkı koyduğu temizlik kampanyası bölge çöplerden, molozlardan arındırılana kadar devam edecek.

İskele Esnaf ve Zanaatkârlar Birliği Başkanı Seyhan Cömert kampanyayla ilgili olarak yaptığı açıklamada amaçlarının sanayi bölgesinde başlatılan temizlik çalışmasında daha temiz bir çevre yaratmak olduğunu kaydederek bölge esnafına, yapılan temizliğe duyarlı olmaları ve çevreyi kirletmemeleri konusunda çağrı yaptı.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu konuşmasında; çevreye büyük önem verdiklerini İskele sanayi bölgesinin yıllardır göz ardı edildiğini kaydederek, sanayi içerisinde öncelik çöplerden ve moloz atıklarından arındırıldıktan sonra sanayimiz daha temiz olması için bu kampanyanın aşama aşama devam edeceğini bu bilinç ile hareket ettiklerini dile getirdi.