Salı, 22 Eylül 2015 00:00

HASAN SADIKOĞLU, ÇALIŞANLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

2.JPG

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu Kurban Bayramı öncesinde bugün(22 Eylül), sabah 07.00’da İskele Belediyesi’ne bağlı Genel Hizmet Birimi’ne giderek burada personel ile bir araya geldi.

Genel Hizmet Birimi’nde, Birim Sorumluları başta olmak üzere çok sayıda personel ile ayrı ayrı görüşen Sadıkoğlu, personelin sorunlarını dinledi, çözüm önerileri konusunda da fikir alışverişinde bulundu.

Yaklaşık 4 saat süren görüşmelerin sonunda, personel, kendilerini dinleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ettiler.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yarın (23 Eylül) mesai bitiminde de bayramlaşmak için personel ile yemekte bir araya gelecek.