• İSKELE BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE 1.MASTERLER DOSTLUK VE BARIŞ TURNUVASI BAŞLIYOR
Pazartesi, 28 Eylül 2015 00:00

12030477_1895768073981079_3778119823039139640_o.jpg

İskele Belediyesi, sosyal sorumluluk bilinci ile hareket etmeye devam ediyor. Bu yıl ilk kez Mağusa Spor Derneği’nin organizasyonu ile İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan 1. Masterler Dostluk ve Barış Turnuvası’nda 4 takım kıyasıya mücadele edecek. Turnuvaya; Mağusa Spor Derneği, Yenicami Ağdelen Spor Kulübü ve Mağusa Futbol Masterleri’nin yanı sıra Rize Fındıklı Belediyesi’nin Master Takımı da misafir olarak katılıyor.

FINDIKLI BELEDİYESİ’NDEN İSKELE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Osman Nalbantoğlu başkanlığındaki Mağusa Spor Derneği’nin organizasyonu ile düzenlenen 1. Masterler Dostluk ve Barış Turnuvası’na katılmak üzere ülkemize gelen Rize Fındıklı Belediyesi, İskele Belediyesi’ni ziyaret etti. Fındıklı Belediyesi Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Master Takımı futbolcusu da olan Osman Çınar, turnuvaya davet edildikleri için turnuvanın ev sahibi olan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti. İskele Belediye Başkanı’nı Fındıklı’ya da davet eden Çınar, ilçeleri hakkında bilgiler verdi.

SADIKOĞLU: “BU TÜR ORGANİZASYONLAR DOSTLUKLARI PEKİŞTİRİYOR”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da kabuldeki konuşmasında, sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ettiklerini söyledi ve bu tür organizasyonların insanlar arasında iletişim kurmayı sağladığını, dostlukları pekiştirdiğini ve insanları spora teşvik ettiğini belirtti.

Konuk takım, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na ziyaretin anısına, Fındıklı’nın önemli karakteristiğini taşıyan Doğu Karadeniz tipi taş dolma ev maketi hediye etti.

Ziyarette Mağusa Spor Derneği Başkanı Osman Nalbantoğlu, Fındıklı Belediyesi Yeni Mahalle Muhtarı Ali Yenigün ile Çağlayan Köy Muhtarı Osman Süleyman Ağaoğlu da hazır bulundu.