İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 29 Eylül 2015 00:00

İSKELE BELEDİYESİ’NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

12079918_1896116280612925_8209754310531926179_o.jpg

İskele Belediyesi ile Büro-iş Sendikası arasında 2015 – 2016 tarihleri arasında geçerli olan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Hür-iş Federasyonu’na bağlı Büro-iş Sendikası Başkan Vekili Hüseyin Köprülü ile Hür-iş Federasyonu Genel Başkanı Yakup Latifoğlu’nun birlikte imza attığı toplu iş sözleşmesi, İskele Belediyesi’nde çalışan işçilerin sosyal haklarıyla çalışma koşullarını düzenliyor. Sözleşmenin imzalandığı sırada İskele Belediyesi Müdür (V) Tahir Musalar ile İskele Belediyesi İşçi Temsilcisi Lütfi Köksal da hazır bulundu.

SADIKOĞLU: “BİZİM İÇİN ÖNCE ÇALIŞANIMIZ”

İskele Belediyesi Meclis Üyeleri tarafından da onaylandıktan sonra imzaları atılan toplu iş sözleşmesinde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, iyi niyet çerçevesinde karşılıklı oturup işbirliğini geliştirmek için bu imzaları attıklarını söyledi.

İskele Belediyesi’nin, çalışanlarına maaş ve bayram ödeneklerini, borçlanmadan kendi öz kaynakları ile zamanında ödediğine de dikkat çeken Sadıkoğlu, önceliklerinin çalışanlarına huzurlu, sağlıklı ve mutlu ortamlar yaratmak olduğunu belirtti.

Çalışanların güvenliği konusunda da hassas davrandıklarını söyleyen İskele Belediye Başkanı, iş sağlığı ve güvenliği için önümüzdeki süreçte de üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.

LATİFOĞLU: “MAĞDURİYET YAŞANMAMASI İÇİN İMZALAR ATILIYOR”

Büro-iş Sendikası’nın bağlı bulunduğu Hür – iş Federasyonu Genel Başkanı Yakup Latifoğlu ise yaptığı konuşmada, iş güvenliği konusunda alınacak yapıcı önlemlerin, diğer kurumlara da örnek teşkil edeceğini söyledi.

Çalışanların mağdur olması hem İşveren hem de işçi temsilcilerini rahatsız edeceğini belirten Latifoğlu, bunların yaşanmaması adına bu tür sözleşmelerin imzalandığını hatırlattı.

Hür-iş Federasyonu Genel Başkanı Latifoğlu, Toplu iş sözleşmesinin hem İskele Belediyesi’ne hem de çalışanlarına hayırlı olması temennisinde de bulundu.

Okunma 6823 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli