• 1.MASTERLER DOSTLUK VE BARIŞ TURNUVASI TAMAMLANDI KUPA, MAĞUSA SPOR DERNEĞİ MASTERLERİNİN OLDU
Çarşamba, 30 Eylül 2015 00:00

12029646_1896404427250777_2552261780876913669_o.jpg

İskele Belediyesi 1.Masterler Dostluk ve Barış Turnuvası Pazartesi oynanan karşılaşmalar ile başladı. 2 gün süren turnuva, İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Mağusa Spor Derneği’nin organizasyonunda düzenlendi.

Pazartesi akşamı saat 16.15’te İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanan karşılaşmalarla başlayan turnuvada 4 takım kıyasıya mücadele verdi.

İlk karşılaşma Yenicami Masterler Takımı ile Mağusa Masterler Takımı arasında oynandı. İlk yarısı 1- 1 berabere biten karşılaşmada gülen taraf Yenicami Masterleri Takımı
oldu. Rakibi Mağusa Masterleri Takımını penaltı atışlarında 5-4 yenmeyi başardı.

Aynı gün oynanan ikinci karşılaşma ise Mağusa Spor Derneği Masterleri ile konuk takım Rize Fındıklı Belediyesi Masterleri arasındaydı. Bu karşılaşmanın galibi ise rakibini 4-2 yenmeyi başaran Mağusa Spor Derneği Masterleri oldu.

TURNUVANIN GALİBİ MAĞUSA SPOR DERNEĞİ MASTERLERİ

Turnuvanın ikinci yani son günü ise final karşılaşmaları yapıldı. Uluslararası ve geleneksel olarak her yıl yapılması planlanan 1.Masterler Dostluk ve Barış Turnuvası’nın birincisi rakibi Yenicami Ağdelen Masterlerini 4 golle devirmeyi başaran Mağusa Spor Derneği Masterleri oldu. Birincilik kupası, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu tarafından verildi.

Salı günkü karşılaşmalarda 3.’lük ve 4.’lük maçları da oynandı. Mağusa Masterleri konuk takım Rize Fındıklı Belediyesi Masterleri ile karşı karşıya geldi. 4-2 Mağusa Masterlerinin galibiyeti ile sonuçlanan maçta 3.’lük Mağusa Masterleri’nin, 4.’lük ise Rize Fındıklı Belediye Masterleri’nin oldu.