İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 02 Ekim 2015 00:00

İSKELE ŞAMPİYONAYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

12087939_1897065267184693_6124946194326062333_o.jpg

İskele Belediyesi’nin katkıları ile KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun düzenleyeceği Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’na geri sayım başladı. Pazar (4 Ekim) günü İskele’de Dr. Fazıl Küçük Spor Salonu’nda saat 10.00’da sporcuların tartılması ile start alacak şampiyonaya katılacak sporcular saat 14.30’da ise podyuma çıkacak. Şampiyonaya katılımın da bir hayli yoğun olması bekleniyor.

SADIKOĞLU: “KÖTÜ ALIŞKANLIKLARIN ÖNÜNE GEÇMENİN EN ÖNEMLİ YOLU SPOR”

skele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu; spora ve sporcuya ayrıca önem verdiklerini söyledi. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en önemli yollarından birinin spor olduğunu belirten Sadıkoğlu, bu tür etkinliklere ev sahipliği yapıyor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. İskele Belediye Başkanı ayrıca, Pazar günü gerçekleşecek Şampiyonada yarışacak tüm sporculara başarılar dilerken, tüm halkı da bu önemli şampiyonaya davet etti.

DAHLAMEROĞLU: “İSKELE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİZ”

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu ise yaptığı açıklamada, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti. Dahlameroğlu, Bu yıl ikincisi düzenlenen Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nın İskele’de yapma düşüncesini İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile paylaştıklarında hiç tereddüt etmeden kabul ettiğini ve kendilerine destek olduğunu söyledi.

ŞAMPİYONAYA GERİ SAYIM BAŞLADI

Yılda iki kez düzenlenen ve ikincisi İskele’de yapılacak olan şampiyona İskele Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek. Şampiyonada Vücut Geliştirme, Klasik Vücut Geliştirme, Atletik Fizik, Kadınlar Bikini, Fitness, Muscle Model ve Erkekler Fitness Model gibi kategorilerinde çok sayıda sporcu yer alacak.
Şampiyonada ayrıca çeşitli branşlarda Fitness aktiviteleri ile Çocuk Fitness Milli Takım sporcular da gösteri sunacak.

Okunma 6568 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli