Pazartesi, 05 Ekim 2015 00:00

ŞAMPİYONANIN NABZI İSKELE’ DE ATTI

12080233_1897996263758260_1936384083645371857_o.jpg

Yılda 2 kez yapılan Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nın ikincisi dün (4 Ekim) İskele’ de yapıldı. İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde, KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun organizasyonu ile düzenlenen şampiyonaya katılım da bir hayli yoğun oldu.

İskele Dr. Fazıl Küçük Stadyumu’nda düzenlenen İskele Bölgesi Milli Takım Seçmeleri Şampiyonasında 10 kategoriden sporcular yarıştı. Çeşitli branşlarda Fitness Aktiviteleri ile Çocuk Fitness Milli Takım sporcuları da gösteriler sundu.

Şampiyona sabah saat 10.00’da sporcuların tartılması ile başladı. Saat 14.30’da ise şampiyonaya katılan sporcular podyumdaki yerini aldı. Günün sonunda dereceye girenler ise madalya ve kupanın sahibi oldu.

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun İskele Bölgesi Milli Takım Seçmeleri Şampiyonasının sonuçları ise şöyle;

ATLETİK FİZİK GENÇLER -1.78 Kategorisi

FİTNESS BÜYÜK ERKEKLER
1. Mehmet KAN

SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Şampiyonanın sonunda dereceye girenlerin ödüllerinin yanı sıra katkılarından ötürü İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na da teşekkür plaketi verildi. Burada bir konuşma yapan Sadıkoğlu, şampiyonayı İskele’ de yapan KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’na teşekkür etti, spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini söyledi.