Salı, 06 Ekim 2015 00:00

ERGAZİLİ KADINLAR DERNEĞİ’NDEN 1. DAYANIŞMA KERMESİ

12031610_1898047573753129_1622211343302469794_o.jpg

Ergazili Kadınlar Derneği tarafından bu yıl birincisi düzenlenen 1. Dayanışma Kermesi dün (4 Ekim) Ergazi Parkı’nda yapıldı. Ergazili Kadınların düzenlediği kermesin açılışını İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Ergazi Kadınlar Derneği Başkanı Salime Aykulu birlikte yaptı.

4 Ekim Pazar günü saat 10.00’da başlayan kermes akşam saat 22.00’da son buldu. Küçük eko gün tadında geçen kermese Ergazi halkının yanı sıra civar köylerden de katılım oldu.

Ergazi Parkı’na kurulan kermesteki standlarda el emeği göz nuru eserlerin yanı sıra doğal meyve ve sebze, köy ekmeği, hellimli-zeytinli, peksimet gibi pek çok ürünün de satışı yapıldı.

SADIKOĞLU: “HEYECAN VAR İSE BAŞARI DA VAR”

Ergazi Parkı’na kurulan standları tek tek gezen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bu tür organizasyonların, kültürlerin kaynaşmasına vesile olduğunu söyledi. Bu yıl ilki gerçekleşen 1. Dayanışma Kermesi’nin özveri ve büyük bir heyecanla yapıldığına tanık olduğunu da belirten Sadıkoğlu, heyecan var ise başarı da vardır diyerek Salime Aykulu başkanlığındaki Ergazili Kadınlar Derneği’ni tebrik etti.