İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 06 Ekim 2015 00:00

HASAN SADIKOĞLU’NDAN BRTK MÜDÜRÜ’NE NEZAKET ZİYARETİ

12068608_1898373407053879_5125853563849653426_o.jpg

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Mustafa Tosun’a nezaket ziyaretinde bulundu. Bu sabah gerçekleşen ziyarette İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, İskele Muhtarı Sermet Nereli eşlik etti.

SADIKOĞLU: BRTK VE TÜM TELEVİZYONLAR, DÜNYAYA AÇILAN PENCEREMİZ

Geçtiğimiz aylarda BRTK Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Tosun’a yeni görevinde başarı dileklerini sunan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, BRTK başta olmak üzere uyduda yayın yapan tüm televizyonların Kuzey Kıbrıs’ın dünyaya açılan penceresi olduğuna dikkat çekti. Bu kapsamda tüm televizyonlara önemli görevler düştüğünü, bu önemli görevi de acısıyla tatlısıyla hep beraber göğüslemek istediklerini belirtti. İskele Belediye Başkanı, zor ama bir o kadar da önemli bir görev için elini taşın altına koyan Mustafa Tosun’un nezdinden tüm BRTK Çalışanlarına başarı dileklerini iletti.

SADIKOĞLU: BRTK İSKELE BÜROSU İÇİN NE GEREKİYORSA YAPIYORUZ YAPMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ

İskele ve İlçeye bağlı tüm yerleşim yerlerinde yaşanan gelişmeleri, BRTK İskele Bürosu sayesinde kamuoyuna duyurmaya fırsatı bulduklarını belirten İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, son zamanlarda yaşanan bazı sorunları da gündeme getirdi. İskele Bürosu’nda görevli kameramanın iş çokluğu nedeni ile farklı yerlere gönderildiğini hatırlatan Sadıkoğlu, bu konuda BRTK Müdürü Mustafa Tosun’dan yardım talebinde bulundu. İskele ve ilçeye bağlı yerleşim yerlerinde hemen hemen her gün bir etkinlik bir hadise olduğunu söyleyen Sadıkoğlu; BRT İskele Bürosu’nda görevli kameraman ve muhabirin sürekli İskele’ de kalması için BRTK’nın elinden geleni yapacağına inanç belirtti.

TOSUN: SORUNUN GİDERİLMESİ İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

İskele Belediye Başkanı ve Muhtarının ziyaretinden ötürü teşekkürlerini sunan BRTK Müdürü Mustafa Tosun ise konuşmasında, BRT İskele Bürosunda yaşanan sorunları ortadan kaldırmak için üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Okunma 6587 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli