İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazar, 10 Temmuz 2016 00:00

ÇOCUKLARIN ‘ÇOCUK ŞÖLENİ’NDE BULUŞTU

13603602 2042578825966669 8357525135115075621 o

48. İskele Festivali kapsamında dün akşam (8 Temmuz) Açık Hava Kültür Merkezi’nde Çocuk Şöleni düzenlendi. Tüm çocuklar tatlıdır sloganıyla gerçekleşen şölene çocuklar büyük ilgi gösterdi. Gecece ücretsiz yüz boyama etkinliğinin yanı sıra İskele Belediye Tiyatrosu da 2 ayrı gösteriye imza attı.

NEV ÇOCUK FITNESS’DEN NEFES KESEN GÖSTERİ

İskele Belediyesi tarafından İskele Festivali kapsamında düzenlenen “Tüm Çocuklar Tatlıdır” Çocuk Şöleninde sahneye ilk olarak Nev Çocuk Fitness ekibi çıktı. Avrupa ve dünyada da şampiyonlukları bulunan 6-8 ve 9-14 yaş grubu çocuk fitness ekibi, yaptıkları zorlu gösteriler ile nefes kestiler, büyük alkış aldılar. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da gösterinin sonunda Nev Çocuk Fitness Eğitmeni Neval Çelebioğlu Akgürgen’e plaket taktim etti.

İSKELE BELEDİYE TİYATROSU’NDAN 2 GÖSTERİ

Tüm Çocuklar Tatlıdır çocuk şöleninde İskele Belediye Tiyatrosu da 2 ayrı gösteri sundu. Belediye Personeli Ebru Kırmızı ile Bilal Dericioğlu’nun yer aldığı pandomim gösterisi kimi zaman güldürdü kimi zaman ise düşündürdü. Gösteriyi sahne önünden merakla takip eden çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

HACİVAT KARAGÖZ OYUNU GÜLDÜRDÜ

Gecede; İskele Belediye Tiyatrosu ekibi Geleneksel Türk Gölge Oyunu Karagöz Hacivat oyununa da can verdi. Burkay Uzun ve Yaşar Kansu’nun aynı sahneyi paylaştığı gösteride kahkahalar bir an olsun eksilmedi. Her iki gösteriye de İskele Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Sami Yakar imza attı.

GECEYE KATILAN ÇOCUKLARA HEDİYE DAĞITILDI

Çocuk şarkılarının hep bir ağızdan söylendiği gecenin sonunda İskele Belediyesi tarafından tüm çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Okunma 3549 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli