İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 14 Temmuz 2016 00:00

TURNUVANIN ŞAMPİYONU LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ OLDU

13641021 2044440429113842 2390567793931984103 o

48. Geleneksel İskele Festivali’nin olmazsa olmazlarından biri haline gelen ‘Minikler Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 2016 kupası sahibini buldu. Merhum Ali Serenli (Come On Ali) anısına düzenlenen turnuvanın şampiyonu Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü oldu.

LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ KUPASINI HASAN SADIKOĞLU’NUN ELİNDEN ALDI

Her yıl, Gençler Birliği Spor Kulübü’ne yıllarca hizmet vermiş olan merhum kişilere ithafen yapılan bu yıl da Merhum Ali Serenli anısına düzenlenen turnuvada minikler ayakta alkışlandı. Centilmence mücadele eden minikler, büyüklerine örnek oldu. 8 takımın kupa için mücadele verdiği final gecesinde ipi göğüsleyen Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü kupasını, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun elinden aldı.

8 TAKIM KUPA MÜCADELE VERDİ

‘Minikler Halı Saha Futbol Turnuvası’ final karşılaşmalarında bir kez daha kıyasıya mücadelelere sahne oldu. İskele Belediyesi’nin sponsorluğunda, Larnaka Gençler Birliği himayelerinde Anavatan Parkı Halı Sahasında gerçekleşen karşılaşmalarda turnuva süresince 8 takım kupa için top koşturdu.

TURNUVADA DERECEYE GİREN TAKIMLAR ŞÖYLE

1- Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü 
2- Mağusa Spor Akademisi
3- Değirmenlik Spor Kulübü
4- Geçitkale Spor Kulübü

Turnuvanın ikincisi Mağusa Spor Akademisi'ne ödülünü Merhum Ali Serenli adına Hüseyin Özdınak, üçüncüsü Değirmenlik Spor Kulübü’ne İskele Belediyesi Meclis Üyesi Kubilay Aşık, dördüncüsü Geçitkale Spor Kulübü’ne ise ödülünü Meclis Üyesi Sefa Kurukafa taktim etti.

Turnuvanın finalinde tüm maçları yöneten Esat Cemmedo’ya İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Merhum Ali Serenli’nin ailesine ise Meclis Üyesi Eray Göksan tarafından teşekkür belgeleri taktim edildi.

MAÇ SONUÇLARI

3.’LÜK MAÇI: Değirmenlik Spor Kulübü 8 – Geçitkale Spor Kulübü 3
FİNAL MAÇI: Larnaka Gençler Birliği 4 – Mağusa Spor Akademisi 3

Okunma 4985 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli