Perşembe, 14 Temmuz 2016 00:00

YAĞLI DİREK ŞAMPİYONU YAKUP AKMAN OLDU

13603831 2043415989216286 9099328951904270648 o

48. Geleneksel İskele Festivali’nde bu yıl 14. düzenlenen Yağlı Direk Bayrak Kapma Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu. İskele Belediyesi’nin himayelerinde DİSC FM sponsorluğunda düzenlenen yarışmaya 15 kişi katıldı. Her biri birbirinden iddialı yarışmacılar arasından sıyrılan isim ise Yakup Akman oldu.

700 TL’LİK BÜYÜK ÖDÜL YAKUP AKMAN’IN

Tamamen yağlı olan direkten bayrak kapmak için mücadele eden 15 kişi, hem eğlendi, hem de eğlendirdi, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. İskele Boğaz Park Alanı’nda düzenlenen ve çok çekişmeli geçen yağlı direkten bayrak kapma yarışmasını 6. turda kazanmayı başaran Yakup Akman 700 Türk Liralık ödülün de sahibi oldu.

DALMA YARIŞMASININ GALİBİ RIZA BENER

Yağlı Direk Bayrak Kapma Yarışması içerisinde olmazsa olmazlar arasında yer alan Dalma yarışması da keyifle izlendi. 9 kişinin mücadele ettiği ve izleyenlere de keyifli anlar yaşatan yarışmanın galibi ise Rıza Bener oldu. Bener, 400 TL’lik para ödülünün de sahibi oldu.

BAYRAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR BELGESİ

Günün sonunda Bayrak Kapma Yarışması ve Dalma yarışmasının kazananlarına para ödülü ve plaketleri takdim edildi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da katkılarından ötürü, DISC FM Direktörü Semih Bayramoğlu’na teşekkür belgesi verdi.