İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 14 Temmuz 2016 00:00

İSKELE’ YE YAKIŞIR BİR FİNAL

13669494 2043774105847141 4533874932202301710 o

48. Geleneksel İskele Festivali, muhteşem bir gece ile final yaptı. 1 Temmuz’da başlayan 10 Temmuz gecesi son bulan 48. Geleneksel İskele Festivali’nde renkler ve kültürlerin buluşmasının yanında müziğin coşkusu da İskele’ de yaşandı. Fatih Ertür ve Güliz Ayla’nın sahne aldığı gecede İskeleliler ve İskele’ye akın edenler müzik ziyafeti yaşadı.

MÜZİĞİN KALBİ İSKELE’ DE ATTI 
ERTÜR SÖYLEDİ, MÜZİKSEVERLER EŞLİK ETTİ

Festivalin son gecesi olan dün (10 Temmuz) İskele Açık Hava Kültür Merkezi’ne kurulan sahneye ilk olarak Kıbrıslı sanatçı, birçok ünlü isme vokal koçluğu yapan Fatih Ertür çıktı. Sahnede kaldığı süre boyunca tanınmış pek çok ismin şarkılarını seslendiren Ertür, Bülent Ersoy ile özdeşleşen Çile Bülbülüm şarkısını konser alanını dolduran kalabalıkla birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.

CANLI PERFORMANSI İLE BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Yaptığı çıkış ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran, son günlerin en çok dinlenen şarkıcıları arasında gösterilen pop müzik şarkıcısı Güliz Ayla sahneye çıktığında ise coşku ikiye katlandı. Hayranları, Ayla’ya sesini duyurabilmek için birbirleri ile yarıştı. Başarılı şarkıcı da repertuvarına sığdırdığı birbirinden güzel şarkıları ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

HERKES İSKELE’YE AKIN ETTİ

48. Geleneksel İskele Festivali’nin finalinde adanın dört bir yanından herkes İskele’ye akın etti. İskele Açık Hava Kültür Merkezi, Güliz Ayla hayranları ile doldu taştı. Seslendirdiği şarkılarına bir ara gitarıyla eşlik eden Ayla; Levent Yüksel, Yalın ve Burak Kut gibi isimlerin şarkılarına da yer verdi. Gece yarısına kadar süren konserinde Güliz Ayla, hayranlarından tam not almayı başardı.

KONSERE GELENLERE CORNETTO DAĞITILDI

Öte yandan İskele Açık Hava Kültür Merkezi’nde ki Güliz Ayla konserini dinlemeye gelenlere ücretsiz Cornetto dağıtıldı. Cornetto için özel olarak yazılan ‘İlk Öpücük Benden Olsun’ şarkısıyla sahneye çıkan Güliz Ayla şarkılarını söylediği esna da İskele Belediye personeli de vatandaşlara ücretsiz cornetto dağıttı.

Okunma 5540 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli