İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • Sadıkoğlu: “ Bizim için 20 Temmuz demek, özgürlük demek”
Çarşamba, 20 Temmuz 2016 00:00

Sadıkoğlu: “ Bizim için 20 Temmuz demek, özgürlük demek”

13668961 2049858348572050 5305111358496876379 n

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu; 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 42. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında KKTC’nin özgürlük ve bağımsızlığa ulaşmasındaki yolun 20 Temmuz’dan geçtiğine vurgu yapan Sadıkoğlu; Mutlu Barış Harekâtı’nda gözünü bile kırpmadan vatanımız uğruna canını feda eden şehitlerimize ve mücadele ruhunu bir an olsun kaybetmeyen herkese minnettarız dedi.

Sadıkoğlu mesajının devamında ise şunları söyledi: “20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın bu yıl 42. yıldönümünü kutluyor olmanın gururu ve onuru içerisindeyiz. Zira 20 Temmuz tarihi, Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin Kahraman Türk Ordusu’nun, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak bizleri Rum’un insafına terk etmeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiği gündür. Harekât ile birlikte bizi karanlıktan aydınlığa çıkaran, özgürlüğümüze kavuşturan, dönemin Türkiye Başbakanı Rahmetli Bülent Ecevit, Kurucu Cumhurbaşkanımız Raif Rauf Denktaş ve mücadele liderimiz Dr. Fazıl Küçük başta olmak üzere, bu uğurda canını hiçe sayan tüm şehitlerimize ve Kıbrıs Türk Halkının haklı mücadelesini sonuna kadar sürdüren herkese minnettarız. Bizim için 20 Temmuz demek; Denktaş, Küçük ve Ecevit demek, bizim için 20 Temmuz demek; şehitlerimizin kanları ile sulanmış vatan toprağı demek, bayrak demek. Ve en önemlisi ÖZGÜRLÜK demek. Onun içindir ki; ne bu toprak parçası yok olacak ne de bu bayrak gönlerden inecek. Var olduğumuz sürece, emanetiniz emanetimiz olacak” dedi.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu mesajının devamında ise Kıbrıs Türk halkının 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramını kutladı, huzurlu, sağlıklı ve en önemlisi BARIŞ içinde bir yaşam dileğinde bulundu

Okunma 5642 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli