İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • ‘PAYLAŞARAK BÜYÜYOR, PAYLAŞARAK MUTLU OLUYORUZ’ OYUNCAK KUMBARALARI AÇILDI
Cuma, 22 Temmuz 2016 00:00

‘PAYLAŞARAK BÜYÜYOR, PAYLAŞARAK MUTLU OLUYORUZ’ OYUNCAK KUMBARALARI AÇILDI

13692800 2051051221786096 4516909291726680571 o

İskele Belediyesi’nin, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde 5 ayrı noktaya yerleştirdiği Oyuncak Kumbaraları bugün (22 Temmuz) açıldı. İçerisinde biriken oyuncaklar ise Sosyal Hizmet Dairesi İskele Şubesi’ne teslim edildi.

İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı’ndaki kumbaranın açılışı esnasında çocuklara eşlik eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Anakucağı’nda eğitim gören çocuklarla birlikte kumbarada biriken oyuncakları çıkardı. Sadıkoğlu, çocuklarla birlikte başlattıkları kampanyayı yine çocuklarla birlikte devam ettiriyor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 
OYUNCAKLAR SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ İSKELE ŞUBESİ’NE TESLİM EDİLDİ

5 ayrı noktaya yerleştirilen ‘paylaşarak büyüyor, paylaşarak mutlu oluyoruz’ isimli oyuncak kumbaralarından çıkan binlerce oyuncak poşetlenerek Sosyal Hizmetler Dairesi İskele Şubesi’ne teslim edildi. Başkan Hasan Sadıkoğlu tarafından Şube Sorumlusu Billur Özsoylu’ya teslim edilen oyuncaklar, oyuncak alma imkanı bulamayan ailelere ve çocuklara armağan edilecek. Sosyal Hizmetler Dairesi çalışanlarının dağıtacağı oyuncakları dileyen ailelere yine daireden de temin edebilecekler

SADIKOĞLU: “KUMBARALARIMIZA OYUNCAK ATARAK DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Oyuncaların teslimi sırasında da bir konuşma yapan Başkan Sadıkoğlu, kumbaralara oyuncak atarak destek olan herkese teşekkür etti: “Oyuncak kumbaramız sayesinde yüzlerce çocuğun yüzünü güldürmeye bir nebze olsun vesile olmak sevindirici. Nitekim bu kampanyamız sayesinde oyuncak alma imkânı bulamayan çocuklarımıza da destek vermiş olacağız. Evlerinde bulunan ve çocuklarının kullanmadığı oyuncakları bu kumbaralarımıza atarak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bu oyuncakların ulaşmasına katkı koyan aileler ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum.”

‘PAYLAŞARAK BÜYÜYOR, PAYLAŞARAK MUTLU OLUYORUZ’

Yuvam Anakucağı, Bekirpaşa Lisesi, İskele Ecevit Meydanı, Boğaz Parkı ile Makenzi Halk Plajı’nda yer alan ve İskele Belediyesi demirci atölyesi tarafından yapılan “Paylaşarak Büyüyor, Paylaşarak Mutlu Oluyoruz" isimli oyuncak kumbaraları çocukların, oyuncaklarını paylaşmasını sağlıyor.

Okunma 5493 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli