İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • SİZ HALA MAKENZİ’Yİ KEŞFETMEDİNİZ Mİ? İSKELE BELEDİYESİ’NE BAĞLI PLAJDA YENİLİKLER SÜRÜYOR
Çarşamba, 27 Temmuz 2016 00:00

SİZ HALA MAKENZİ’Yİ KEŞFETMEDİNİZ Mİ? İSKELE BELEDİYESİ’NE BAĞLI PLAJDA YENİLİKLER SÜRÜYOR

13781921 2054405148117370 6008534031099507403 n

İskele Belediyesi bünyesinde hizmet veren denizi ve sahiliyle göz kamaştıran Makenzi Halk Plajı, halkın yanı sıra turistlerin de yakın markajında. Daha iyi hizmet adına her geçen gün kendisini yenileyen plajda, özel gereksinimli vatandaşların denize ulaşımını kolaylaştırmak adına yapılan düzenlemeye yenileri eklendi.

BABUTSA VE HURMA BÜFE’YE DE PARKURLAR YAPILDI
‘Herkes gibi, denizin tadını çıkarmak onların da hakkı’ bilinciyle hareket eden İskele Belediyesi, özel gereksinimli insanlarımızın denize ulaşımını kolaylaştırmak adına yaptırdığı parkura 2 tane daha ekledi. Bu sezon hizmete giren Babutsa Büfe ve Hurma Büfe’nin hemen ön tarafına konulan parkurlar sayesinde yaşlılar da denize daha sağlıklı ulaşabiliyor.

ŞEZLONG SAYISI ARTTIRILDI
Hafta sonu kadar hafta içi de yerli ve yabancı turistin akınına uğradığı Makenzi Halk Plajı’nda şezlongların sayısı da her geçen sezon artıyor. Daha fazla kişiye hizmet vermek adına arttırılan şezlongların fiyatı ise yalnızca 5 TL.

MAKENZİ PLAJI, BABUTSA VE HURMA BÜFEDE YOK YOK
7 gün boyunca sabah 8, akşam 8 saatleri arasında hizmet veren Makenzi Halk Plajı’nda sunulan hizmetler arasında sıcak, soğuk içeceklerin yanı sıra hamburger – cips, köfte – cips, kalamar, nugget, tavuk ızgara, tavuk salata, ton balıklı salata, sandviç gibi pek çok uygun fiyatlı yiyecek seçeneği de mevcut. Bu sezon hizmete açılan Babutsa ve Hurma Büfe ise sabah 8 akşam 10 arasında hizmet veriyor. Soğuk sıcak içeceğin yanı sıra ambalajlı yiyecekler de hizmetleri arasında.

ZABITA BİRİMİ HALKIN HUZURU İÇİN DEVRİYEDE
Makenzi Halk Plajı gündüz olduğu kadar gece de herkes güvende. İskele Belediyesi Zabıta Birimi, Plaj ve yürüyüş yolunda denetime başladı. Saat 16.00’dan gece 00.00 arasında yapılan asayiş devriyeleriyle halkın yürüyüş yolunu ve park alanını rahat bir şekilde kullanmasını sağlayan zabıtalar, halkın görüş ve taleplerini de dinliyor.

Okunma 6556 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli