Çarşamba, 31 Ağustos 2016 00:00

ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

14138819 2078717555686129 8215781778508414430 oGeçtiğimiz aylarda ‘asfaltsız yol kalmayacak’ sloganıyla ihaleye çıkan İskele Belediyesi, çalışmalarına başladı.

ASFALT KAPLAMA VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Salih Köroğlu Construction Şti. Ltd. firması ile sözleşme imzalayan belediye, İskele’ye bağlı köylerde, TC Yardım heyeti ve İskele Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla asfalt kaplama ve kaldırım çalışmasının startını verdi.

Asfaltsız yol kalmayacak sloganı kapsamında; proje sonlandığında 4 km uzunluğunda asfalt kaplama ve 2 km kaldırım çalışması yapılmış olacak. Aygün, Ergazi, Turnalar, Boğaz, Ötüken, Altınova ve Ağıllar’ın yanı sıra asfalt kaplama çalışmasının yapılacağı diğer köyler ise Boğaziçi, Boğaztepe ve Kuzucuk.

SADIKOĞLU: “HER ŞEY DAHA GÜZEL İSKELE İÇİN”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu; İskele’ye bağlı köylerde yapılan alt temel, mekanik temel (plentmiks), kaldırım ile asfalt kaplamadan oluşan çalışmaların TC Yardım Heyeti ve İskele Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla hayata geçirildiğine dikkat çekti. İskele ve köylerinde asfaltsız yol kalmayacak diyen Sadıkoğlu, daha güzel bir İskele için canla başla çalıştıklarını, her geçen gün yeniliklere bir yenisini daha eklediklerine dikkat çekti.