İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 23 Eylül 2016 00:00

İSKELE BELEDİYESİ, GEÇİŞ SÜRECİNİ TAMAMLADI

13301318 2019363604954858 386436439107583486 o

YENİ SU FİYATLARI BELEDİYE MECLİSİ TARAFINDAN OY BİRLİĞİ İLE BELİRLENDİ

İskele Belediye Meclisi, geçiş sürecinin ardından dün yaptığı toplantıda suyun yeni ve son fiyatını belirledi. Hasan Sadıkoğlu başkanlığında toplanan İskele Belediye Meclisi’nin oybirliği ile aldığı karara göre İskele ve Belde halkının ödeyeceği yeni su fiyatları kademeli olarak belirlendi. KDV uygulaması dâhil edilmeyecek yeni fiyatlar ise, resmi gazetede yayınlandıktan sonra yürürlüğe girecek.

GEÇİŞ SÜRECİ 2 AY SÜRDÜ 
21 Temmuz Perşembe günkü toplantının ardından dün (22 Eylül) bir kez daha bir araya gelerek su tüzüğünü görüşen İskele Belediye Meclisi, İskele ve Beldelerinin ödeyeceği yeni su fiyatını karara bağladı. 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan geçiş sürecinin ardından halkın ödeyeceği yeni su fiyatları şöyle; 
0 - 15 ton arası 4,00 TL
16 - 25 ton arası 4,50 TL
26 – 35 ton arası 5.00 TL 
36 ton ve üzeri 6.00 TL

SADIKOĞLU: GEÇİŞ SÜRECİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADIK 
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, İskele ve beldelerinde yaşayan halka ‘geçiş sürecinden sonra fiyat iyileşecek’ dediklerini ve bu geçiş sürecini de başarıyla tamamlayarak, verdikleri sözü tutmuş olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kurumu zarara uğratmamayı ve halka aksatmadan, sürekli olarak sağlıklı hizmet vermeyi ön plana tuttuklarını da bir kez daha hatırlatan Sadıkoğlu ‘kalıcı olan kurumdur, kişiler değil’ prensibiyle hareket ettiklerinin altını çizdi.

SADIKOĞLU: SABIR VE ANLAYIŞLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM
Başkan Hasan Sadıkoğlu, halka hizmet konusunda belediyenin her hangi bir sıkıntı yaşanmaması için suyun fiyatını ‘geçiş sürecinde’ KDV Dahil 6.03 TL olarak belirlediklerini ancak halkın geçiş sürecinde de eski fiyattan suyu tükettiğinin altını çizdi. Yaklaşık 2 ay süren geçiş sürecinde yakıt, elektrik, ortalama patlak boru sayısını belirlediklerini söyleyen İskele Belediye Başkanı, bu tespitlerin yapılması ile birlikte önümüzü görmeye başladık dedi. Yeni suyu fiyatlarının halka hayırlı olması temennisinde de bulunan Başkan Sadıkoğlu, bunca zamandır göstermiş oldukları sabır ve anlayış için teşekkür etti. Sadıkoğlu, akıllı sayaçların montajının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

İSKELE VE BELDELERİ CAN SUYU İLE BULUŞTU
Asrın Projesi olarak nitelendirilen KKTC’ye Su Temin Projesi kapsamında çeşmelerden akmaya başlayan su İskele ve beldelerine rahat bir nefes aldırdı. İskele Belediye Personelinin gece gündüz çalışması sonucu Kuzucuk, Ötüken, Aygün, Sınırüstü, Bahçeler, Yarköy, Ardahan, Topçuköy ile İskele Belediye Personeli tarafından mevcut borularda yapılan iyileştirme ve düzenlemeden sonra Boğaziçi, Kalecik, Ergazi, Kurtuluş, Boğaz, Boğaztepe, köylerine doğrudan ulaşırken, Turnalar, Ağıllar, Altınova boru hattı henüz döşenmediği için İskele Belediye ekiplerince tankerlerle taşınmaya devam ediyor.

Okunma 5067 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli