Çarşamba, 28 Eylül 2016 00:00

İSKELE, BAŞARILARA DOYMUYOR

14470479 2118249138399637 1560887668028001419 n

Uluslararası Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) Türkiye, 2015 yılı Hizmet ve Başarı Ödüllerini sahiplerine ulaştırdı. İlki gerçekleştirilen ödül töreninde bir ödül de İskele’nin oldu. Tören, 24 Eylül Cumartesi günü İstanbul Ataköy’de Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Uluslararası platformda festivallere imza atan İskele Belediyesi adına ödülü, İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluk Yönetmeni ve CIOFF KKTC Başkanı, aynı zamanda Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyon Başkanı olan Özlem Kadirağa aldı. Kadirağa ödülünü, CIOFF Türkiye Başkanı Sabaş Tuğsavul’un elinden aldı.

Başarı ödülüne layık görülen diğer ülkeler ise CIOFF Mexico, CIOFF Kırgızistan ve CIOFF Paraguay oldu.

CIOFF’ta başarılı çalışmalara imza atan kişilerin de ödüllendirildiği gecede merhum Hasan Esat Işık anısına verilen ödüle ise Gökçan Koleji’ne verildi. En iyi Çocuk Festivali başarı ödülüne layık görülen koleje ödülünü de CIOFF KKTC Başkanı Özlem Kadirağa taktim etti.