Çarşamba, 28 Eylül 2016 00:00

MEHMET’İN AZMİ GURURLANDIRIYOR

14435407 2118186211739263 8570730125820817233 o

Başkanımız Hasan Sadıkoğlu, Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde ayaklarından operasyon geçirdikten sonra hızla sağlığına kavuşan İskele Şehit İlker Karter İlkokulu’nun başarılı öğrencilerinden 10 yaşındaki Mehmet Aydın’ı bir kez daha evinde ziyaret etti. Görmüş olduğu fizik tedavilerin neticesinde ayakları eskisinden daha sağlam yere basan Mehmet’i sağlıklı bir şekilde görmüş olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Sadıkoğlu, Mehmet’e verdiği sözü de yerine getirdi.

MEHMET, ÇOK SEVDİĞİ TAKIMININ FORMASINA KAVUŞTU

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, ziyareti sırasında Mehmet’e verdiği lisanslı GS forma sözünü de yerine getirdi. Kendisi Beşiktaş taraftarı olan Başkanımız, koyu bir Galatasaray taraftarı olan Mehmet’le bu hafta sonu oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisi hakkında durum değerlendirmesi yaptı. Ardından da Mehmet’e söz verdiği GS Formasını hediye etti. Formaya isminin de yazıldığını gören Mehmet’in mutluluğu ise görülmeye değerdi. Derbide dostluk kazandı diyerek Başkan Sadıkoğlu’na forma için teşekkür eden Mehmet, bu yıl Galatasaray’ın şampiyon olacağından hiç kuşkusu yok.

SADIKOĞLU: ‘DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK’

Başkan Hasan Sadıkoğlu, ayaklarında yaşadığı sorundan ötürü İskele Belediyesi’nin Engelsiz Ulaşım Aracı ile evinden alınarak okula götürülen, ders bitiminde ise tekrardan evine bırakılan Mehmet’in durumu hakkında ailesinden bilgi de alan Başkan Sadıkoğlu, Belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.