Ä°skele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • Ä°SKAD’DAN, BAÅžKAN SADIKOÄžLU’NA NEZAKET ZÄ°YARETÄ°
Salı, 11 Ekim 2016 00:00

İSKAD’DAN, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

14706911 2128136544077563 6522048687101021041 o

Tüzüğü henüz onaylanan çiçeği burnunda dernek, İskele Kadınlar Derneği (İSKAD) bugün (11 Ekim) İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular. Sümer Musalar başkanlığındaki ziyarete üyeler; Zekiye Gece, Cemaliye Gece, Ayşe Erciyas, Emine Mülazim, Kadriye Hasanbulli, Melek Çataloğlu, Sibel Çakıcı ile İlknur Çetinkaya eşlik etti. Hiçbir sınırlama koymadan ada genelindeki tüm kadınlara açık olarak hizmet vermeyi amaçlayan dernek, ilk etapta okuma-yazma bilmeyen kadınlara yönelik çalışma yapmayı planlıyor.

MUSALAR: KİMSE EĞİTİMSİZ KALMASIN

İskele Belediye Başkanı’na ilk resmi ziyaretlerini gerçekleştiren İSKAD Başkanı Sümer Musalar, kendilerini yoğun temposu arasında ağırlayan Başkan Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti. İSKAD’ın ‘kimse eğitimsiz kalmasın’ diyerek yola çıktığına dikkat çeken Musalar, İskele ve beldelerinin yanı sıra Dipkarpaz’a kadar olan tüm bölgelerde okuma yazma bilmeyen kadınların tespitinin yapıldıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı’nın da desteğini alarak bir çalışma başlatacaklarını ifade etti. Hiçbir sınırlama koymadan ada genelindeki tüm kadınlara açık olarak hizmet vermeyi amaçladıklarını da belirten Sümer Musalar, ‘Pazar Projesi’nin de ikinci projeleri arasında olduğuna dikkat çekerek kurulacak olan bu pazarlar sayesinde, her kadının aile bütçesine katkı yapabileceğini söyledi.

SADIKOĞLU: İSKAD, BİR DERNEKTEN DE FAZLASI GİBİ GÖRÜNÜYOR

Kendisini ziyaret eden İskele Kadınlar Derneği Başkanı Sümer Musalar’ı ve üyeleri kabulünde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, henüz yeni kurulan derneğin önce İskele’ye ardından da tüm KKTC’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. İSKAD’ın bir dernekten de fazlası gibi göründüğüne dikkat çeken Sadıkoğlu, diğer tüm kurum, kuruluş ve derneklere olduğu gibi, İSKAD’a ellerinden gelen tüm desteği İskele Belediyesi olarak vermeye hazır olduklarını da belirtti.

Öte yandan dernek, kuruluş amaçlarını anlatmak ve projelerini sunmak için Cuma (14 Ekim) günü Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ile bir araya gelecek.

Okunma 5635 defa

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli