İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 18 Ekim 2016 00:00

ALO 185 DEVREDE

14712583 2133420623549155 6000904166158249923 o

SU SAYAÇLARI AKILLANIYOR

Asrın Projesi olarak nitelendirilen KKTC’ye Su Temin Projesi kapsamında çeşmelerden akmaya başlayan su İskele ve beldelerine rahat bir nefes aldırdı. Süreci daha sağlıklı bir şekilde takip etmek adına akıllı su sayaçları alımına karar veren İskele Belediyesi, bu sayaçların montajına ise devam ediyor. Günün sonunda İskele ve Beldelerine toplamda 4 bin adet akıllı su sayacı takılmış olacak. Diğer belediyelere kıyasla daha uyguna mal edilen akıllı su sayaçlarına İskele ve Beldelerinde yaşayan vatandaşların ödeyeceği tutar 342 TL olup, 7 taksitte ödeme imkânı sunuluyor. Öte yandan İskele Belediyesi, kayıp kaçakların önüne geçmek için ALO 185hattını devreye soktu

YENİ SAYAÇLARIN MONTAJI SÜRÜYOR

İskele Belediyesi personeli tarafından montajına devam edilen akıllı su sayaçlarının yanı sıra İskele ve beldelerinde meydana gelen patlaklara da anında müdahale ediliyor. Gece gündüz demeden çalışan personelimizin anında müdahalesi sayesinde oluşabilecek zararın da önüne geçilmiş oluyor. İskele ve Beldelerindeki her haneye ücret karşılığında takılan akıllı su sayacıyla ilgili kartlar ise İskele Belediyesi Su Birimi’nden temin ediliyor. 7 taksitli ödeme imkânının sağlandığı sayaçların içerisinde 3 tonluk kredi kullanım hakkı da mevcut.

ARIZA DURUMUNDA BELEDİYEYİ ARAYIN

Akıllı su sayaçları birçok özelliği de içerisinde bulunduruyor. Yetkili kişi dışında kurcalanması durumunda kendisini kilitleme özelliğine sahip olan sayaçlar, yine sadece yetkili kişi tarafından düzeltilebiliyor. Belediyeye haber verilmeden tamir edilmek istenen cihazlar, ciddi sorunları da beraberinde getirebiliyor.

Akıllı su sayacına sahip olmak için tek yapmanız gereken ise İskele Belediyesi su birimine gelirken ev sahipleri yanlarında kimlik kartı ve koçanı, kiracıların ise kira sözleşmesini getirmeli yeterli olacaktır. Akıllı sayaçlar için detaylı bilgiyi 0533 826 84 53 numaralı telefondan alabilirsiniz.

ALO 185 DEVREDE

İskele Belediyesi kayıp kaçakların önlenmesi adına çalışma da başlattı. Akıllı su sayaçların takılmasıyla birlikte kaçak su kullanımının önüne geçmek için vatandaşlarla birlikte hareket etme kararı alan Belediye ihbar hattını devreye soktu. Vatandaşlar, sabit hatlardan geçerli olan ALO 185’i arayarak ya da 444 21 22 numaralı telefonu arayarak kaçak su kullanımını 7 gün 24 saat belediyeye ihbar edebilecek.

Okunma 2963 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli