İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 20 Ekim 2016 00:00

MOTOSİKLET TUTKUNLARI BİR KEZ DAHA İSKELE’DE BULUŞUYOR

14753324 2134941563397061 318604108886626465 o

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu, İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu Pazar (23 Ekim) saat 12.00’da Larnaka Bulvarı (Babutsa Çemberi) – Cyprus Garden Çemberi arasında ‘Moto Drag’ yarışı düzenliyor. İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı polislerin de güvelik amacıyla bulunacağı yarış sırasında 09.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapalı olacaktır. İlk ayağı Moto Tırmanma yarışı adı altında 2 Ekim Pazar günü yapılan yarışın ikinci ayağı olan 23 Ekim Pazar günü düzenlenecek İSKELE BELEDİYESİ-KITMOK ‘Moto Drag’ yarışına Spor Dairesi de destek veriyor.

KAYITLAR 19 EKİM’DE SONA ERDİ

Spor Dairesi’nin de destek verdiği, İskele Belediyesi KITMOK MOTO DRAG Yarışlarına katılmak isteyenler için 10 Ekim Pazartesi günü başlayan kayıtlar 19 Ekim Çarşamba günü sona erdi. İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İbrahim Önderoğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu yönetimi, Türkiye ve Güney Kıbrıs’ta dahi gerçekleştirilmemiş bir organizasyona imza atarak 2 Ekim Pazar günü Mersinlik – Ardahan Köyü arasında moto tırmanma yarışı düzenlemişlerdi.

SADIKOĞLU: MOTOSİKLET YARIŞI TRAFİKTE YAPILMAMALI

Ülkemizin kanayan yarası haline gelen ancak alınan tüm önlemlere rağmen önüne geçilemeyen trafik kazalarına dikkat çeken İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bu yarışın ana amacına değindi. Kazaların önüne geçmek için, motosiklet tutkunlarının yarışlarını trafikte değil, kendileri için özel olarak ayarlanan pistlerde yapması gerektiğini ifade eden Sadıkoğlu, motosiklet sporunu caddelerden ve sokaklardan alıp pistlere ve parkurlara taşıyoruz diyen KITMOK’un düşüncesine de katıldığını belirtti. Sadıkoğlu, halkı bilinçlendiren bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini belirterek KITMOK Yönetimini tebrik etti.

MOTO DRAG YARIŞI 23 EKİM’DE

Kitleler arasında, eğitimli, bilinçli ve güvenli motosiklet kullanımını sağlamak ve toplumda geliştirip yaygınlaştırmak amacı güden KITMOK, motosiklet sevgisini, kültürünü ve tutkusunu tanıtıp, sempatizanlarını arttırmayı hedefliyor. Motosiklet sporunu caddelerden ve sokaklardan alıp pistlere ve parkurlara taşıyoruz diyen KITMOK, İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde 23 Ekim Pazar günü saat 12.00’da gerçekleşecek ‘Moto Drag’ yarışına tüm halkımızı davet ediyor.

Okunma 6089 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli