İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BELEDİYESİ İLE DAÜ ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ
Çarşamba, 02 Kasım 2016 01:00

İSKELE BELEDİYESİ İLE DAÜ ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

14884469 2144756355748915 758639559342891330 o

Geçtiğimiz günlerde beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam’ı ziyaret eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bu kez DAÜ heyetini İskele ‘de ağırladı. İskele Belediyesi ile DAÜ arasındaki işbirliğinin görüşüldüğü toplantının ardından bölgede keşif de yapıldı. Osam’a İskele Belediyesi’ni ziyaretinde Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Alanlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hamit Caner eşlik ederken, Başkan Sadıkoğlu’na ise Meclis Üyeleri Mahmut Yılmazoğulları, Kubilay Aşık ve İsmail Osum eşlik etti.

OSAM: “DAÜ, İSKELE’YE NEFES VERECEK”
İskele ‘ye DAÜ yerleşkesi kazandırmak için İskele Belediyesi ile var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, belli başlı prosedürleri tamamladıktan sonra bu iş hallolacak dedi. Burada bir başarı elde edilirse bu başarının toplumun başarısı olacağına da dikkat çeken Osam, üniversitenin bir hayat olduğunu, öğrencilerin ise İskele ‘ye nefes vereceğini ifade etti.

SADIKOĞLU: “DAÜ İLE İŞBİRLİĞİNE SICAK BAKIYORUZ”
Kendilerinin de DAÜ’yle başlattıkları işbirliğinden memnun olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, tüm ilçelerde bir en az bir üniversite var iken İskele ’de olmamasının çok büyük bir eksiklik olduğuna dikkat çekti. İskele’nin ilçe olduğunu ancak sadece kâğıt üzerinde ilçe kaldığını da hatırlatan Sadıkoğlu, DAÜ’nün İskele ’ye bir fakültesini bile getirmesinin ilçeye çok büyük kazanımlar sağlayacağını belirtti. Sadıkoğlu ayrıca yapılan görüşmenin detaylarını yarın (Çarşamba) akşam İskele’deki kurum kuruluş ve siyasi parti yetkililerine de aktaracağını ifade etti. İskele’ ye bir üniversitenin açılması için ellerinden geleni yapacaklarını da söyleyen Başkan Sadıkoğlu, İskele ile yakından ilgilenen DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam ve heyetine teşekkürlerini sundu.

Okunma 4421 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli