İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 04 Kasım 2016 01:00

HASTANE İÇİN YER İNCELEMESİ YAPILDI

14919012 2147012872189930 7579748480479568359 o

Geçtiğimiz hafta geldiği İskele’de, İskele halkına hastane sözü veren Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, bir kez daha İskele’ye geldi. İskele ziyaretinde; Müsteşarı Kemal Deniz Dana ve Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Müdürü Yeşim Gümüşdağ’ın eşlik ettiği Sağlık Bakanı Sucuoğlu, yapımına en kısa sürede başlanacak olan hastane hakkında İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile fikir alışverişinde bulundu.

BAKAN SUCUOĞLU’NDAN ‘EVDE SAĞLIK HİZMETİ’NE TAM PUAN

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, İskele’de, 2017 yılında temeli atılacak olan hastanenin yeri yeri hakkında incelemelerde bulunak ve bilgi almak için bir kez daha İskele’ye geldi. Dün (3 Kasım) saat 13.00 sularında ilçeye gelen Bakan Sucuoğlu, İskele Sağlık Ocağı’nda İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve sağlık ocağı personeli ile bir araya geldi. Burada İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile İskele’de sağlık konusunda eksiklikler hakkında bilgi alan Bakan Sucuoğlu, İskele Belediyesi’nin 2 yıldır devam etmekte olan yaşlılar, sosyal yardım maaşı alanlar ile 65 yaş üzeri ve özel gereksinimli vatandaşlara sunduğu ‘Evde Sağlık Hizmeti’nden dolayı da Başkan Sadıkoğlu’nu tebrik etti.

2017 YILINDA İSKELE’DE HASTANENİN TEMELİ ATILACAK

İskele Sağlık Merkezi’nde İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’yla buluşan Bakan Faiz Sucuoğlu, ardından da hastanenin yapılacağı olası yerlerde incelemelerde bulundu. İskele’de yer alan 40 dönümlük devlet arazisinde beraberindeki heyet ile incelemelerde bulunan 
Bakan Sucuoğlu, arazinin Bakanlar Kurulu’ndan onay almasının ardından burada çevre ve yol düzenlemesi ile birlikte hastane yapımına uygun olabileceğini ifade etti. Bakan Sucuoğlu buradaki konuşmasında ikinci bir hastane yapılması için bu yıl Aralık ayı içerisinde Güzelyurt’a hastanenin temelinin atılacağını, 2017 yılı içerisinde ise Lefkoşa ve İskele ’ye hastanenin temellerinin atılacağını açıkladı.

Okunma 5045 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli