İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 25 Kasım 2016 01:00

İSKELE BELEDİYESİ ÖĞRETMENLER ONURUNA YEMEK DÜZENLEDİ

15111057 2161462224078328 6835007309398321813 o

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile İskele’deki tüm öğretmenler onuruna yemek düzenledi. Neşe Restoran’da düzenlenen yemeğe, halen görev yapan öğretmenlerin yanı sıra emekli öğretmenler de Bu özel günün sunumu ise kendisi de Şehit İlker Karter İlkokulu’nda öğretmen olan Nur Aykan yaptı. Yemeğe İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Meclis Üyeleri İldeniz Elbasan ve Kubilay Aşık ile İskele Belediyesi Müdür Vekili Tahir Musalar katıldı.

SADIKOĞLU: “BU BİR VEFA VE TEŞEKKÜR YEMEĞİDİR”
Yemekte bir konuşma yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Bugün ki birlikteliğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeğinden ziyade geçmişten bugüne bizlere, geleceğimiz olan çocuklarımıza eğitim veren siz öğretmenlerimizle bir araya gelerek göstermiş olduğumuz bir vefa, bir teşekkür birlikteliğidir” diyen Sadıkoğlu konuşmasının devamında ise şunlara yer verdi. “Çocuklarımızı iyiye, güzele, aydınlığa ve bilgiye götüren siz değerli öğretmenler; donanımlı bir neslin oluşması için çok kıymetlisiniz. Öğretmenlik bir ömür boyu sürer ama görünüşte emekli olmuş öğretmenlerimize de sağlık ve mutluluk içerisinde nice yıllar diliyorum.”

SADIKOĞLU: “OKULLARIMIZA ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERİYORUZ” 
Başkan Sadıkoğlu, konuşmasında İskele Belediyesi’nin okullara yapmış olduğu katkılardan da bahsetti: “Genelde KKTC özelde İskelemizdeki okullarımızda var olan sıkıntıların fazlasıyla farkındayız. Bizlerde İskele Belediyesi olarak bölgemizdeki okullarımızda, siz değerli öğretmenlerimizin daha huzurlu ortamlarda daha iyi eğitim verebilmeniz için elimizden gelen desteği veriyoruz. Eğitim konusundaki hassasiyetimiz sadece okullarımızdaki tadilatla alakalı olan konular değildir. Bizler eğitime, eğitimcilere ve geleceğimiz olan çocuklara değer veriyoruz. Bunun en somut örneği DAÜ ile Belediyemiz arasında imzalanan ön protokoldür. İskelemize bir üniversite kazandırmak için gösterdiğimiz çabayı yine hep birlikte İskele Maarif Koleji’nin de İskelemize kazandırılması için de göstermeye hazırız.”

TÜM ÖĞRETMENLERDEN HASAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR
İskele Belediyesi tarafından düzenlenen öğretmenler günü yemeğinde Emekli Öğretmen Mustafa Öztürk ile İskele’deki okul müdürleri adına Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü
Coşkun Akyerli de birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Okul Müdürleri, kendileri için bu özel yemeği düzenleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ederek hediye taktimindi bulundular. Yemekte; İskele Belediyesi Meclis Üyesi aynı zamanda İskeleli ses sanatçısı Kubilay Aşık sahne aldı.

Okunma 5934 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli