Çarşamba, 14 Aralık 2016 01:00

PROJE KAPSAMINDA 3 BİN 100 TON ASFALT DÖKÜLDÜ

15542111 2177414885816395 2601992482797725036 n

İSKELE VE BELDELERİNDE ‘ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK’

‘Asfaltsız yol kalmayacak’ sloganıyla hareket eden İskele Belediyesi’nin çalışmaları devam ediyor. Salih Köroğlu Construction Şti. Ltd. firması ile sözleşme imzalayan belediye, İskele’ ye bağlı köylerde, TC Yardım heyeti ve İskele Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla asfalt dökümü çalışmasını sürdürüyor. Proje kapsamında şu ana kadar 3 bin 100 ton asfalt dökümü gerçekleştirildi.

PROJENİN 2. ETABI TAMAMLANDI

2. etabı sona eren projede; Boğaz Su Deposu yolu ve ek yol, Long Beach, Mezbaha Yolu, Boğaztepe Kültür Sokak, Cumhuriyet Sokak, Melankoli Sokak ve kavşak alanı, Kuzucuk’taki iki ayrı yola asfalt dökümü gerçekleşti.

1.Etap asfalt dökümü yapılan yerler ise; Ağıllar Köyü – Cami karşısı çıkmaz Sokak ile köy içi yolları, Aygün Mezarlık Sokak, Kerim Genel Sokak, Büst Yolu Sokak, Kıraç Sokak, Ötüken Sosyal Konutlar Bölgesi.

Öte yandan proje kapsamında Boğaztepe, Ergazi, Turnalar, Altınova ve Boğaziçi Köylerinin mezarlık yollarına da asfalt döküldü.

İskele Belediyesi ayrıca, Türkiye’den su temin projesi kapsamında boru döşendikten sonra tehlike arz eden Kalecik Köyü girişindeki çukura asfalt döktü.

SADIKOĞLU: HER ŞEY DAHA GÜZEL İSKELE İÇİN

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu; İskele’ye bağlı köylerde yapılan çalışmaların TC Yardım Heyeti ve İskele Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla hayata geçirildiğine dikkat çekti. İskele ve köylerinde asfaltsız yol kalmayacak diyen Sadıkoğlu, daha güzel bir İskele için canla başla çalıştıklarını, her geçen gün yeniliklere bir yenisini daha eklediklerine dikkat çekti.