İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 19 Ocak 2017 01:00

REKTÖR KAHYA’DAN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA ZİYARET

16112597 2202476806643536 3935302280545948716 o

Geçtiğimiz günlerde personele yönelik hizmet içi eğitim konusunda İskele Belediyesi ile protokol imzalayan İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İstanbul Teknik Üniversitesi ile İskele Belediyesi’nin imzalamış olduğu protokole dikkat çeken Kahya, ilişkilerin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanç belirtti.

SADIKOĞLU: “İTÜ’NÜN MAZİSİ BAŞARILARLA DOLU…”
Rektör Prof. Dr. Ercan Kahya’yı makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise, mazisi başarılarla dolu bir üniversitenin ülkemizde de bir kampüsünün olmasının önemine dikkat çekti.

Çok eski ve köklü bir maziye sahip olan İstanbul Teknik Üniversitesi’nin, başarılarını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne de taşıdığını görmekten gurur duyuyoruz diyen Başkan Sadıkoğlu, İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkesi ile imzaladıkları hizmet içi eğitim protokolünün de belediye personeli tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti.

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA’ya İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaretinde SEM (Sürekli Eğitim Merkezi) Müdürü Mehmet Ülkü Kurukafa, Akademisyen ve Eğitim Koçu Dilek Görgüç ile SEM Gazimağusa Sorumlusu Aylin Özkurtuluş Göksan eşlik etti.

Okunma 4689 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli