Perşembe, 19 Ocak 2017 01:00

HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ TAMAMLANDI

16179341 2203094369915113 3996398591445957009 o

İstanbul Teknik Üniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında hizmet içi eğitim alan ve bu eğitimi tamamlayan İskele Belediyesi personeli sertifikalarını dün (18 Ocak) aldı. Akademisyen ve Eğitim Koçu Dilek Görgüç tarafından verilen eğitimlerde etkin ve kaliteli bir iletişimin nasıl olması gerektiği anlatıldı, personel de uygulamalarla bu eğitime dâhil edildi.

AMAÇ; KURUMSAL VE HALKLA OLAN İLETİŞİMİ ARTTIRMAK

Hem iş hem de özel hayatta daha iyi bir iletişime sahip olmak amacıyla 4 gün süren eğitimlere katılan İskele Belediye personeli, Belediye ile İstanbul Teknik Üniversitesi arasında imzalanan protokolden yararlanmanın mutluluğunu yaşadı.

Çalışanlar arasındaki iletişimi arttırmak ve personelin halka daha kaliteli ve sağlıklı bir hizmet sunması ana hedefiyle verilen eğitimler toplam 30 saat sürdü. Verilen eğitimlerin sonunda ise, İTÜ SEM Müdürü Mehmet Ülkü Kurukafa ile Akademisyen ve Eğitim Koçu Dilek Görgüç katılımcılara sertifikalarını taktim etti.