İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 08 Mart 2017 01:00

KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

17211836 2236710196553530 6124890188663037514 o

PERDE ÇOCUKLAR İÇİN AÇILDI
İskele Belediyesi’nin bu yıl 8.’sini düzenlediği Kültür&Sanat Günleri devam ediyor. 4 Mart’ta açılışı yapılan Kültür&Sanat Günleri’nde bugün (7 Mart) perde çocuklar için açıldı. İskele Belediye Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Pandomim Gösterisi ile Karagöz ve Hacivat Oyunu, çocukların büyük beğenisini topladı.

PANDOMİM GÖSTERİSİ HEM GÜLDÜRDÜ HEM DÜŞÜNDÜRTTÜ
8. Kültür&Sanat Günleri kapsamında sahneye çıkan İskele Belediye Tiyatrosu’nun ilk gösterisi çocuklara yönelik oldu. 3 seansta yer alan İskele AKM’deki gösteriye; İskele Şehit İlker Karter İlkokulu, İskele Maarif Anaokulu ve İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı öğrencilerinin yanı sıra Gazimağusa Final Okulları da yoğun ilgi gösterdi. Belediye Personeli Ebru Kırmızı ile Bilal Dericioğlu’nun yer aldığı pandomim gösterisi salonu tıklım tıklım dolduran çocukları, kimi zaman güldürdü, kimi zaman da düşündürttü.

HACİVAT VE KARAGÖZ OYUNUNDA KAHKAHALAR BİR AN OLSUN EKSİLMEDİ 
Çocuklara yönelik düzenlenen gösteride İskele Belediye Tiyatrosu ekibi Geleneksel Türk Gölge Oyunu Karagöz Hacivat oyununa da can verdi. Burkay Uzun ve Yaşar Kansu’nun aynı sahneyi paylaştığı gösteride de kahkahalar bir an olsun eksilmedi. Her iki gösteriye de İskele Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Sami Yakar imza attı. Ekibin bir sonraki gösteri ise Dünya Tiyatrolar Günü olan 27 Mart’ta sahneye koyacağı Tarla Kuşuydu Juliet oyunu olacak.

KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ 9 MART’TAKİ KONSERLE DEVAM EDECEK
İskele Belediyesi 8. Kültür&Sanat Günleri, 9 Mart Perşembe akşamı saat 20.30’daki İskeleli sanatçılar Ayhan Başkal, Kubilay Âşık ve Fadıl Başkal’dan oluşan Grup İskele Babutsa Konseri ile devam edecek. Konser, İskele AKM’de yer alacak.

Okunma 5100 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli