İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 13 Mart 2017 01:00

İSKELE’NİN ÜNİVERSİTE KARARLILIĞI SÜRÜYOR

17191986 2238331606391389 3782858579330415063 o

İSTANBUL’DA, YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİK
İskele ’ye bir üniversite kazandırılması konusunda kararlı ve bir o kadar ısrarlı olan İskele Belediyesi’nin mücadelesi sürüyor. İskele’ye üniversite kazandırılana kadar çalmadık kapı bırakmayacağız diyen Belediye Başkanımız Hasan Sadıkoğlu, hükümet kanadı adına Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile birlikte gittiği İstanbul’da, Yeditepe Üniversitesi’ni ziyaret ederek Kurucu Başkan Bedrettin Dalan ve Rektör Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl ile görüştüler.

SADIKOĞLU: İSKELE’YE ÜNİVERSİTE GELENE KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEK
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile birlikte gittiği Yeditepe Üniversitesi’nde, Kurucu Başkan Bedrettin Dalan ve Rektör Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl ile görüşen Başkan Sadıkoğlu, Yeditepe Üniversitesi’nin İskele’de yerleşke açması ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
 İskele Belediye Başkanı, İskele İlçesi’nin bir üniversite kampüsü için uygun bir alan olduğuna dikkat çekerek, üniversitenin tarım arazileri ve denizin bir arada bulunduğu bu bölgede kurulmasının hem üniversite hem de bölge için karşılıklı fayda sağlayacağını ifade etti.

ÇAVUŞOĞLU: BÖLGE HALKI HASRETLE ÜNİVERSİTE BEKLİYOR
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu da Yeditepe Üniversitesi’nin İskele bölgesinde de bir kampüsle hizmet vermesinin kendilerini mutlu edeceğini belirterek bölge halkının da hasretle üniversitenin bölgelerine gelmesini beklediğini ifade etti.

DALAN: İSKELE’YE GELEREK KEŞİF YAPACAĞIZ
Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Rektörü Bedrettin Dalan ise konuşmasında, KKTC’ye gelerek, İskele İlçesi’ni daha yakından görmek istediklerini belirtti. Kıbrıs’ın kendileri için manevi değerinin çok yüksek olduğunu da ifade eden Dalan, bu kapsamda Kıbrıs’a yatırım yapma istediklerinin her dönem akıllarında olduğunu, bunu icraata dökmek için ise Nisan ayında KKTC’yi ziyaret edeceklerini vurguladı.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na Yeditepe Üniversitesi ziyaretinde KKTC İstanbul Başkonsolosu Fahri Yönlüer eşlik etti.

Okunma 4981 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli