İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BELEDİYESİ 8. KÜLTÜR & SANAT GÜNLERİ DEVAM EDİYOR
Pazartesi, 20 Mart 2017 01:00

İSKELE BELEDİYESİ 8. KÜLTÜR & SANAT GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

17349948 2243481459209737 2921937929369565857 o (1)

BÜLENT GARDİYANOĞLU SEMİNERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İskele Belediyesi’nin bu yıl 8.’sini düzenlediği Kültür&Sanat Günleri’nde sahnede Kıbrıslı Yazar Bülent Gardiyanoğlu vardı. İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alan Kıbrıslı Yazar; kişisel gelişim, farkındalık ve nefes teknikleri üzerine seminer verdi. Geceye; İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, meclis üyeleri, müdür vekili, İçişleri Bakanlığı Yerel Yönetimler Müdürü Türel Öksüzoğlu ve İskeleliler’in yanı sıra adanın dört bir yanından vatandaş katıldı.

BÜLENT GARDİYANOĞLU’NUN BAŞARISI ÜLKE SINIRLARINI AŞTI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanı sıra Belçika, Türkiye, Almanya, Avusturya, Hollanda, Fransa, İsviçre ve Fas’ta seminer ve atölye çalışmalarına devam ederek, başarısını yurtdışına taşıyan ve KKTC bayrağını dalgalandırmayı başaran Kıbrıslı Yazar Bülent Gardiyanoğlu, iki yüz binden fazla kişiye verdiği seminerlerini bu kez İskele’ye taşıdı.

8. Kültür&Sanat Günleri kapsamında İskele AKM’de yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Bülent Gardiyanoğlu, kadın-erkek, genç-yaşlı herkesin büyük beğenisini kazandı. Ücretsiz gerçekleşen seminere ev sahipliği yapan İskele Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, Gardiyanoğlu’nu dinlemeye gelenlerle adeta dolup taştı. Vesvese, aile içi geçimsizlik, aldatılmalar, ayrılıklar, kıskançlıklar gibi konular hakkında bilgiler veren Gardiyanoğlu, daha mutlu, neşeli, huzurlu, verimli hayatı ve hayallerimi nasıl yaşarım? Nasıl dengemi korurum? Nasıl kendimi ve herkesi affederim? Şeklindeki sorular üzerinde de durdu.

SADIKOĞLU’NDAN GARDİYANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Gecenin sonunda İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edilen Yazar Bülent Gardiyanoğlu, Mucize Şifa isimli kitabını da Başkan Sadıkoğlu için imzaladı.

Seminer sonunda konukları ile sohbet eden Bülent Gardiyanoğlu, meraklılara, kitaplarını imzaladı.

Okunma 3255 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli