İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 30 Mart 2017 00:00

İSKELE ÇARŞI, CAZİBE MERKEZİ OLACAK

17505335 2253723668185516 499965793102614920 o

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte, geçtiğimiz günlerde sözleşmesi imzalanan ‘Ecevit Meydanı ile Kent Merkezi Altyapı Geliştirme Projesi Yapım İşleri’ ihalesi ile ilgili İskele esnafını bilgilendirme toplantısı yaptı. Gençlerbirliği Spor Kulübü binasında gerçekleşen toplantıda, çalışma programını açıklamak adına ihaleyi kazanan firmadan Mete Aykent de hazır bulundu.

İSKELE BELEDİYESİ İLE ESNAF FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU 
İskele Kent Merkezinde yapılacak olan, telefon kablolarının yer altına alınması, altyapı ve drenaj çalışmaları hakkında İskele Esnafı ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Başkan Sadıkoğlu, esnaf ile birlikte hareket edeceklerini belirtti. İlk etap çalışmaları biter bitmez ikinci etap çalışmalarına ara vermeksizin başlanacağını da belirten Sadıkoğlu bu projenin tamamlanmasıyla İskele Kent Merkezinin yeni bir kimliğe kavuşacağını ve cazibe merkezi haline geleceğine vurgu yaptı.

YÜKLENİCİ FİRMA, ESNAF İLE BİRLİKTE HAREKET EDECEK 
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun düzenlediği toplantıya ihaleyi kazanan firma adına Mete Aykent de katıldı. Konuyla ilgili olarak yüklenici firma ve esnaf arasında bir köprü kurulmasına ve çalışma ilgili olarak da bir iş planı yapılmasına karar verilen toplantıda konuşan Aykent, yapılacak her çalışmadan önce o bölgedeki esnafa ve vatandaşa bilgilendirme yapılacağını ve tüm çalışmanın bu çerçevede olacağını belirtti, vatandaşlardan kendilerine güvenmelerini istedi. Altyapı çalışmalarının yaklaşık 5 ay gibi bir süre alacağını da ifade eden Aykent, bu süre zarfında vatandaşı ve esnafı mağdur etmemek için maksimum önlemi alacaklarını vurguladı.

Okunma 5218 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli