Cuma, 07 Nisan 2017 00:00

GENÇLİK KÖPRÜSÜ İSKELE’YE DE UZANDI

17492941 2259770684247481 8558160540284351344 o

Gençlik Dairesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği “Avrupa’dan KKTC’ye Gençlik Köprüsü” projesi kapsamında ülkemize gelen, İskele’deki Şehit İlker Karter İlkokulu’nun da kardeş okulu olan Londra’daki Dr. Fazıl Küçük Türk Okulu heyeti, Başkanımız Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret ettiler.

SADIKOĞLU: “BAYRAĞIMIZI LONDRA’DA DALGALANDIRMANIZ GURUR VERİCİ”
Özge Sipahi başkanlığındaki 20’si çocuk 10 eğitmen eşliğindeki okul heyetini kabulünde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, KKTC ve TC Bayrağı’nı Londra’da dalgalandırdıkları ve Dr. Fazıl Küçük ismini yaşattıkları için Dr. Fazıl Küçük Türk Okulu’nu tebrik etti.

SİPAHİ: “İSKELE’DE EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLANDIK”
Kardeş okulları Şehit İlker Karter İlkokulu’nu ziyaretleri kapsamında İskele’de bulundukları süre zarfında çok güzel ağırlandıklarını dile getiren Dr. Fazıl Küçük Türk Okulu Başkanı Özge Sipahi ise İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti. Ziyaretin anısına Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür plaketi veren Sipahi daha sonra da heyeti ile birlikte İskele Belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Dr. Fazıl Küçük Türk Okulu Heyeti’nin İskele Belediyesi ziyaretine Şehit İlker Karter İlkokulu Müdür Müavini Özlem Kadirağa da eşlik etti.