Pazartesi, 19 Haziran 2017 00:00

YUVAM’DA MÜSAMERE VE DİPLOMA HEYECANI

19221907 2313967905494425 1254942306491740534 o

İskele Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yuvam Anakucağı’nın müsamere ve diploma töreni 16 Haziran Cuma günü İskele AKM’de yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan geceye İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Meclis Üyeleri, Yuvam Anakucağı Müdiresi Nermin Çakırlı, öğretmenler, çocuklar ve aileleri katıldı.

ÇAKIRLI: ‘YOLUNUZ AÇIK OLSUN’
Yuvam Anakucağı Müdiresi Nermin Çakırlı yaptığı konuşmasında 30 öğrenciyi mezun etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, mezun olan çocuklara bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
Özenle hazırlanmış ve çalışılmış birbirinden güzel oyun ve dansın sergilendiği gecede çocukların heyecanı, ailelerin ise gururu görülmeye değerdi. Aileler tarafından ayakta alkışlanan miniklerin diplomaları İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Meclis Üyeleri ve Okul Müdiresi tarafından takdim edildi.