Çarşamba, 26 Temmuz 2017 00:00

GÜZELYALI BEYKOZ PARKI AÇILDI

20368982 2344284565796092 2250023972865339515 o

İSKELE BELEDİYESİ TAMAMLANAN PROJELERİNİ AÇMAYA DEVAM EDİYOR

İskele Belediyesi, bugünlerde tamamlanan projelerini açmanın haklı gururunu yaşıyor. İskele Belediyesi bu kapsamda dün (25 Temmuz) akşam Güzelyalı Mahallesi’ne yapılan Güzelyalı Beykoz Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi. İskele Belediyesi’nin kardeş belediyesi İstanbul/Beykoz Belediyesi’nin katkılarıyla İskele Belediye Personeli tarafından yapımı tamamlanan parkın açılışına Güzelyalı Mahallesi sakinlerinin yanı sıra İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Meclis Üyeleri, Müdür Vekili, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar ve Meclis Üyeleri, Muhtarlar, İçişleri Bakanlığı Yerel Yönetimler Müdürü Türel Öksüzoğlu ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Taner Nusret de katıldı. PARKIMIZ VE MİSAFİRLERİMİZ TÜTSÜLENDİ Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılışta, İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da bir gösteri sundu. Güzelyalı Mahallesi sakinlerinden Cevriye Bağrışan da Kıbrıs kültürünün olmazsa olmazlarından zeytin dallarını yakarak, misafirleri ve parkı tütsüledi. SADIKOĞLU: “SÖZÜMÜZÜ TUTMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ” Güzelyalı Beykoz Parkı’nın açılış konuşmasını yapan isim İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu oldu. Konuşmasına, 2,5 yıl önce Güzelyalı Mahallesi’ni ziyareti sırasında park talebinin kendisine 10 yaşındaki Nalan Tepe’den geldiğini söyledi. Bu talebe kayıtsız kalamadıklarını ve küçük Nalan’a söz verdiklerini ifade eden Başkan Sadıkoğlu bugün bu sözü tuttuklarını Nalan ve arkadaşlarını mutlu etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Hasan Sadıkoğlu konuşmasının sonunda ise 2008 yılında Beykoz Belediyesi ile başlayan kardeşliğin, gönül bağının, ebedi olmasını diledi. Sadıkoğlu, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e bu projenin hayata geçmesine yardımlarını esirgemeyen başkan yardımcısı Mahmut GÜLBASAR ve ekibine, Beykoz Belediyesi Meclis Üyelerine, gece gündüz çalışan İskele Belediye personeline ve meclis üyelerime tek tek teşekkürlerini iletti. GÜLBASAR: “İSKELE HALKINA HAYIRLI OLSUN” Konuşmasına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in selamlarını ileterek başlayan Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar ise 2016 yılında Güzelyalı Mahallesi’ne yapılacak parkın projelendirildiğini ve mefruşatların da bu projeye göre hazırlandığını söyledi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve personeline teşekkür eden Gülbasar, parkın Güzelyalı Mahallesi sakinlerine ve İskele Halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. ÇOCUKLARDAN İSKELE VE BEYKOZ BELEDİYELERİNE TEŞEKKÜR Açılış konuşmalarının ardından, Güzelyalı Mahallesi’nde yaşayan çocuklar Nalan, Ela, Melek ve Dila, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar’a teşekkürlerini ilettiler. Gece, Güzelyalı Beykoz Parkı’nın açılış kurdelesinin kesilmesi ve parkın gezilmesi ile son buldu.