Pazartesi, 21 Ağustos 2017 00:00

PLAJDA HENTBOL RÜZGÂRI ESTİ

Denizi, sahili ve kumsalı ile göz dolduran İskele Belediyesi Halk Plajı, bu yıl 2. Deniz Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Festival kapsamında 11.si düzenlenen İskele Belediyesi Plaj Hentbol Turnuvası ise yine renkli görüntülere sahne oldu. 19-20 Ağustos’ta düzenlenen yaklaşık 160 sporcunun ter döktüğü turnuvanın finalinde dereceye girenlere kupa ve madalyaları dün (20 Ağustos) düzenlenen final karşılaşmalarının ardından taktim edildi.

HENTBOL MERAKLILARI İSKELE’DE BULUŞTU
İskele Belediyesi Halk (Makenzi ) Plajı’nda düzenlenen ve 2 gün süren 11. Plaj Hentbol Turnuvası dün (20 Ağustos) oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi. İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Havadis Gazetesi ve Cemer Su'nun sponsorluğunda KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen turnuva birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. 11. Plaj Hentbol Turnuvası’nda yıldız kızlarda 8, büyük erkeklerde 7, büyük kadınlarda 5 olmak üzere 3 kategoride toplam 20 takım mücadele etti. Her bir takımı 8 sporcudan oluşan toplam 160 sporcunun ter döktüğü turnuva hentbol meraklılarını İskele’de buluşturdu.

KUPA VE MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU
2 gün süren ve 40 karşılaşmanın oynandığı turnuvada final karşılaşmasının ardından kupa ve madalyalar sahiplerini buldu. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Asbaşkan Mahmut Yılmazoğulları, KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön, Eski Başkanlar Ozan Beysan ve Barış Toprakçı ile KKTC Hentbol Federasyonu MYK Başkanı Ediz Arıkan tarafından taktim edildi.

YILDIZ KIZLAR
1. CERNA EGINERRİNG
2. KIBRIS EMLAK

BÜYÜK KADINLAR
1. ROYAL CANIN
2. ESENTEPE BELEDİYESİ

BÜYÜK ERKEKLER
1. GERÇEK İNŞAAT
2. PINAR

SADIKOĞLU’NDAN HENTBOL FEDERASYONU’NA TEŞEKKÜR
Turnuvanın sonunda bir konuşma yapan İskele Belediye Başkanı Hasan böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. KKTC Hentbol Federasyonu’na teşekkür eden Sadıkoğlu, “İskele Belediyesi Halk Plajı’nda gerçekleşen turnuvada bizimle aynı heyecanı yaşayan tüm izleyicilere ve bu güzel ortamın oluşturulmasına katkı koyan herkese teşekkür ederim” dedi.