Salı, 05 Eylül 2017 00:00

HAYVANCILARIN ‘SU’ÇİLESİ BİTİYOR

21273023 2371934159697799 5722088806580624909 o

BAŞKANIMIZ SADIKOĞLU, ÖTÜKEN’DEKİ HAYVANCILARI ZİYARET ETTİ

İskele Belediyesi, bölgemizde hayvancılıkla uğraşanların en önemli sorunları arasında bulunan su sorununu gidermek adına başlattığı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkanımız Hasan Sadıkoğlu da bu kapsamda Ötüken’de bulunan mandıralar bölgesine giderek hayvancıları ziyaret etti, taleplerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu. Su konusunda yaşanan sorunların giderilmesi için çalışmalara başlayacaklarının müjdesini veren Başkan Sadıkoğlu, sorunun en kısa zamanda ortadan kaldırılacağını belirtti.

Başkan Sadıkoğlu’na Ötüken’deki mandıralar bölgesi ziyaretine Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Taner Nusret, Ötüken Köy Muhtarı Turgut Özyöre ile İskele Belediyesi Su İşleri Birimi Başteknisyeni Erkan Delibaş da eşlik etti.

KUZUCUK DA SONA GELİNDİ
Öte yandan İskele Belediyesi Su Birimi, Kuzucuk mandıra bölgesini de suyla buluşturmak için düğmeye bastı. Su İşleri Birimi, Kuzucuk mandıra bölgesine 1.3 km boru döşeyerek, ana şebeke hattına bağlanmaya hazır hale getirdi.