Çarşamba, 18 Ekim 2017 00:00

KARDEŞ ŞEHİR PENDİK’TEN MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLADIK

İskele Belediyesi, Kardeş Şehri Pendik’ten misafirlerini ağırladı. Aynı zamanda Bekirpaşa Lisesi’nin de kardeş okulu olan Pendik Fatih Anadolu Lisesi, beraberindeki müdür, öğretmen ve öğrencileri ile birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Pendik Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Aygül, ilk kez geldikleri KKTC’ye hayran kaldıklarını söyledi, Pendik Belediyesi ile İskele Belediyesi’nin kardeş şehir olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SADIKOĞLU: KARDEŞLİK BİZİM İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR
Kabulde konuşan iskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise, kardeş şehir Pendik’ten bir okulu ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi, tüm öğrencilere başarılar diledi. Kardeşliğin mecazi anlamda olmadığına dikkat çeken Sadıkoğlu, kardeşliğin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Her anlamda Pendik Belediyesi ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını da belirten Başkan Sadıkoğlu ayrıca Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Aygül aracılığıyla Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin başta olmak üzere Başkan Danışmanı Atilla İpek ile tüm Pendik Belediyesi’ne, Pendik Halkına ve esnafına selamlarını iletti.

Pendik Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Aygül’e müdür yardımcısı Engin Çelik ile öğretmenler Meryem Bayraktar ile İzzet Kabalar eşlik ederken, Bekirpaşa Lisesi Müdürü Ergin Ersoy’a ise Müdür Muavini Aynur Kızıloklu Ertuna ile öğretmenler Arın Barkut İsmetoğlu, Hüseyin Kayhan ile Sertaç Kahyaoğlu eşlik etti.