• Haberler
  • SOSYAL SİGORTALAR VE ÇALIŞMA DAİRESİ YENİ YERLERİNDE HİZMETE BAŞLADI
Çarşamba, 18 Ekim 2017 00:00

SOSYAL SİGORTALAR VE ÇALIŞMA DAİRESİ YENİ YERLERİNDE HİZMETE BAŞLADI

22550175 2399644876926727 7876321403310061699 o22519801 2399644880260060 6507882333417003679 o

İskele Belediyesi’nin İskele’de bulunan devlet dairelerinin ve bu dairelerde bulunan personelin daha sağlıklı şartlar altında çalışmaları ve İskele halkına daha yakışır, daha modern ve çağdaş bir binada hizmet almalarını sağlamak için mücadele eden İskele Belediyesi’nin girişimleri sürüyor. Ümmü Haram Sokakta bulunan deyim yerindeyse harabeye dönen Sosyal Sigortalar ile Çalışma Dairesi’nin bulunduğu binadan yola çıkan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner’le yaptığı görüşmeler olumlu sonuç verdi. Bakanlık, İskele Belediyesi’nin yoğun ısrarları sonucu, her iki dairenin de modern bir yapıya kavuşması için düğmeye bastı. Sosyal Sigortalar Dairesi İskele Bürosu ile Çalışma Dairesi İskele Bölge Amirliği kendilerini de dahil olduğu tüm daireleri içinde barındıracak yeni binanın yapımına kadar, geçici ancak modern bir binaya kavuşarak, Dt.Temel Zeki Caddesi’nde hizmet vermeye başladı.

BAŞKAN SADIKOĞLU’NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
SADIKOĞLU:“TAM ANLAMIYLA İLÇE OLANA KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEK”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bu kapsamda yeni yerlerinde hizmet vermeye başlayan Sosyal Sigortalar Dairesi İskele Bürosu ve Çalışma Dairesi İskele Bölge Amirliği’ni ziyaret etti.
İlk olarak Çalışma Dairesi İskele Bölge Amirliği’ne giden Başkan Sadıkoğlu, burada Sorumlu Ahmet Küçük ile görüştü, hayırlısı olsun temennilerini iletti. Başkan Sadıkoğlu’nun bir sonraki durağı ise Sosyal Sigortalar Dairesi İskele Bürosu oldu. Burada Sorumlu Sençel Efe tarafından karşılanan Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi’nin, İskele’deki tüm daireleri modern bir yapıya kavuşturana kadar mücadelelerinin süreceğini söyledi. . İskele’nin ilçe olmasına rağmen birçok eksiği bulunduğuna da dikkat çeken Başkan Sadıkoğlu, bir bir bu eksikleri gidermeye çalıştıklarını söyledi. İskele’nin tam anlamıyla ilçe olana kadar mücadelemiz sürecek diyen Başkan Sadıkoğlu, girişimlerinin sonuç vermesinin kendilerini son derece memnun ettiğini de sözlerine ekledi.

Başkan Sadıkoğlu’na yakın ilgi ve alakasından ötürü teşekkür eden Sosyal Sigortalar Dairesi İskele Büro Sorumlusu Sençel Efe, modern bir yapıya kavuşmuş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bundan böyle vatandaşlara daha sağlıklı hizmet vereceklerini ifade eden Efe, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İskele Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.