İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 05 Mart 2018 01:00

İSKELE BELEDİYESİ 9. KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ BAŞLADI

28337476 2493356847555529 6164371800177247622 o

İskele Belediyesi’nin bu yıl 9.’sunu düzenlediği Kültür & Sanat Günleri  başladı. Dopdolu içeriği ile 1Mart-1Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek İskele Belediyesi 9. Kültür&Sanat Günleri’nde İskele, bir kez daha renkleri ve kültürleri bir araya getiriyor. İskele AKM önündeki kokteyl ile başlayan Kültür&Sanat Günleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu eşi Ayşe Sadıkoğlu ve kızları ile katıldığı açılış törenine, İskele Milletvekilleri Nazım Çavuşoğlu, Yasemin Öztürk, İskele Polis Müdür Vekili Ahmet Beşerler, İskele Belediyesi Meclis Üyeleri, Müdür Vekili, muhtarlar, KT Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, okul müdürleri, kurum ve kuruluşların yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ ŞİİR DİNLETİSİ İLE BAŞLADI 
İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Karadeniz Kültür Derneği Kuzeyin Yıldızları Horan Ekibi ve Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Tango dans gösterileri ile devam eden gece; eşsiz yorumuyla, şiirleri kadar son zamanlardaki televizyon sunuculuğuyla da dikkat çeken İbrahim Sadri’nin şiir dinletisi ile son buldu.

SADIKOĞLU: “SANATI VE KÜLTÜRÜ SOSYAL SORUMLUK PROJEMİZİN EN BAŞINA YERLEŞTİRDİK”
Açılış konuşmasını yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 1 ay boyunca sürecek Kültür&Sanat günlerinin; şiir, konser ve tiyatroyla renkleneceğini söyledi. Sanatı ve kültürü sosyal sorumluluk projelerinin en başına yerleştirdiklerini de belirten İskele Belediye Başkanı, kendi markasını yaratan İskele’de daha iyisini, daha güzelini ve daha kalitelisini halka sunmayı görev edindiklerine dikkat çekti. Sadıkoğlu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünü de ilke edindiklerine vurgu yaptı.

İBRAHİM SADRİ İLE ŞİİR DOLU GECE 
“KIBRISLI DOSTLARIN HUZURUNDA OLMAKTAN DOLAYI HEYECANLIYIM”
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilçesi İskele’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren İbrahim Sadri, sahnede kaldığı süre boyunca sanat hayatı boyunca biriktirdiği anılarını da kendisini dinlemeye gelenlerle paylaştı. “Kıbrıs’a, bu güzel topraklara daha önce pek çok kez gelmişliğimiz var” diyen Sadri ancak ilk kez bir ilçesinde, Kıbrıslı dostlarının huzurunda olmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade etti. İbrahim Sadri, İskele Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Sanat Günleri’nin ilk gecesinde, şiir severlerle buluşmasına vesile olan Başkan Hasan Sadıkoğlu’na da teşekkürlerini sundu. Kimi zaman güldüren kimi zaman ise dinleyenleri duygulandıran Sadri, İskele’de, şiir severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

ETKİNLİKLER 1 AY BOYUNCA DEVAM EDECEK
9. Kültür&Sanat Günleri, bir ay boyunca devam edecek. Şiir Şöleni, Konser ve tiyatro gösterilerinin yer alacağı etkinlikler 1 Nisan Pazar Günü Kültürlerin Kaynaşması ile son bulacak.

Okunma 2318 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli