İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 28 Mart 2018 00:00

“ENTRİKALI DOLAP KOMEDYASI” KIRDI GEÇİRDİ

29354829 2513313675559846 6565514381923272726 o

2. yaşını kutlayan İskele Belediye Tiyatrosu yeni oyunu ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ ile izleyenleri deyim yerindeyse kırdı geçirdi. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde, 9. Kültür&Sanat Günleri kapsamında perde diyen İskele Belediye Tiyatrosu’nun İskele AKM’de ücretsiz izlenebilen oyunu, tiyatro severlerden tam not aldı. 2 Perdeden oluşan ve yaklaşık 2 saat süren oyun ayakta alkışlandı.

İYİLİK VE KÖTÜLÜK KOMİK BİR DİLLE ANLATILDI
Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı, Sami Yakar yönetmenliğindeki oyunda annesinin öldüğünü zanneden ve emekli maaşını üçkâğıtla almaya çalışan bir kadın ve ayrıldığı sarhoş kocası ile eve giren hırsızların başından geçen olaylar komik bir dille anlatıldı. Burkay Mehmet Uzun, Aliye Bozdağ, Şerif Erkurt Gülersoy, Yaşan Kansu, Yalçın Arıcı, Muhterem Hocaoğulları, Celal Gülersoy, Arda İlteriş, Feridun Arkoç’un yanı sıra İskele Belediyesi personelleri Bilal Dericioğlu ile Ebru Kırmızı’nın rol aldığı oyunda aynı zaman da her insanın doğasında bulunan iyilik ve kötülük kavramlarının melek ve şeytan olarak karşımıza çıktığı ve evde bulunan bir elbise dolabının etrafında nasıl dolaplar çevrildiğine de dikkat çekildi.

SADIKOĞLU: “DOĞRU BİR KARAR VERDİĞİMİZİN KANITI”
Katıldığı TV Programından ötürü 2. yaşını sahnede kutlayan İskele Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu ‘Entrikalı Dolap Komedyası’nı ikinci perdesinden itibaren izleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun yanı sıra oyunu izleyenler arasında İskele Milletvekili Yasemin Öztürk, İskele Belediyesi Meclis Üyeleri, Müdür Vekili ve tiyatro severler vardı. Oyunun sonunda İskele Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Sami Yakar’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim eden Başkan Sadıkoğlu, tüm ekibi kutladı. 2 yıl önce Belediye meclisinin aldığı karar doğrultusunda İskele Belediye Tiyatrosu’nu kurmaya karar verdiklerini söyleyen Sadıkoğlu, bugün bu oyunla birlikte anladık ki doğru bir karar vermişiz dedi.

Okunma 2102 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli