İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 14 May 2018 00:00

‘BİSİKLETSİZ ÇOCUK KALMASIN’

32294325 2545713978986482 6984927247882780672 o

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

İSKELE BİSİKLET KENTİ OLMA YOLUNDA İLK ADIMI ATTI 

İskele Belediyesi ile Green Pedal Cycling Spor Kulübü Derneği, İskele’nin bisiklet kenti olması yolunda ilk adımı attılar. “Çocukluğumuzu yaşamak için pedal çeviren İskele” “Sağlıklı yaşam için pedal çeviren İskele” “Bisikletsiz çocuk kalmasın” sloganıyla gerçekleşen işbirliği protokolü İskele Belediyesi toplantı salonunda imzalandı. İskele Belediyesi Meclis Üyeleri ve Dernek yetkililerinin hazır bulunduğu işbirliği protokolüne İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Green Pedal Cycling Spor Kulübü Derneği temsilcileri Erhan Bolkan ve Özgür Gülhan imza koydu. Finansmanı dernek tarafından karşılanacak binaya yapılacak tüm yatırımlar hibe olarak yapılacak.

122 DÖNÜM ARAZİ İSKELE’YE KAZANDIRILDI
PROJE 1 DÖNÜM ÜZERİNE İNŞAA EDİLECEK 
Son yapılan eklemeyle 5.5 km’ye ulaşan yürüyüş ve bisiklet yolunun ardından İskele Belediyesi bu kez ada genelinde olmayan bir projeyi hayata geçirmek için harekete geçti. İskele Belediyesi, kendilerine projeyle gelen Green Pedal Cycling Spor Kulübü Derneği ile işbirliğine gitti. Tapusu geçtiğimiz aylarda İskele Belediyesi tarafından alınarak İskele’ye kazandırılan Onur Camping olarak bilinen sahil şeridindeki 122 dönüm 3 evleklik arazi üzerinde, 1 dönümlük alan içerisine yapılacak aktivite merkezinin inşaası 1 ay içerisinde başlayacak.

SADIKOĞLU: “DEĞİŞEN VE GELİŞEN İSKELE’YE BU YATIRIM ÇOK YAKIŞACAK”
İskele Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen, meclis üyelerinin de hazır bulunduğu işbirliği protokolü imza töreni öncesinde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, proje için İskele’yi seçen Green Pedal Cycling Spor Kulübü Derneği’ne teşekkürlerini sundu. Değişen ve gelişen İskele’ye bu proje çok yakışacak diyen Sadıkoğlu, konuşmasının devamında şunlara yer verdi: “ Bu yatırım için İskele en doğru bölge. Bir belediye ile bir dernek ilk kez böylesi kapsamlı ve maliyetli bir projeye imza atıyor. Bir derneğin karşılık beklemeden bu kadar önemli bir proje gerçekleştirecek olması ve bu yatırımı İskele’ye yapacak olması bizi çok mutlu etti. Bu projenin gerçekleşmesi için onay veren meclis üyelerime ve bu proje için bize gelen Green Pedal ekibine teşekkür ederim.”

BOLKAN: “İSKELE BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPMAKTAN MUTLUYUZ”
İmza töreninde konuşan Green Pedal Cycling Spor Kulübü Derneği temsilcisi Erhan Bolkan da projeyi İskele’de hayata geçirecek olmalarından duyduğu mutluluğu dile getirdi, kendileriyle işbirliğini kabul eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve meclis üyelerine teşekkür etti. Bolkan konuşmasının devamında ise şunlara yer verdi: “Çocukların ellerinde tablet, telefon ve elektronik aletlerle oynamasını değil eski zamanlarda olduğu gibi sokaklarda bisiklet sürerken görmek istiyoruz. Sadece bisiklet bağışı yaparak bir yere varamayacağımızı düşündüğümüz için bu projeyi tasarladık. Bu proje tamamen sosyal bir proje olup kesinlikle siyasi yanı bulunmamaktadır. Bu proje ile elde edilecek geliri yine hep birlikte çocuklar için geliştirilecek projelerde kullanmayı amaçlıyoruz. Bu merkez Iskele Belediyesi’nin malı olarak kalacak ve kazanç şeffaf bir şekilde denetlenebilecek. Bizimle işbirliği yaptığı için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum.”

 
Okunma 2079 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli