Bu sayfayı yazdır
Pazartesi, 09 Temmuz 2018 00:00

İSKELE’DE MÜZİK ZİYAFETİ

36729940 2598093443748535 7174046434725986304 o

50. Geleneksel İskele Festivali kapsamında düzenlenen Yerli Sanatçılar Konseri  İskele Açık Hava Kültür Merkezi’nde yapıldı. Yerli sanatçılar kendilerini dinlemeye gelen müzikseverlere müzik ziyafeti yaşattı. 
START KADİR CARLOS’TAN
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve eşi Ayşe Sadıkoğlu, İskele Belediyesi Meclis Üyeleri, İskele Polis Müdür Vekili Ahmet Beşerler ve çok sayıda müzikseverin katıldığı konserde sahneye ilk olarak adamızın sevilen sanatçılarından Kadir Carlos çıktı. Carlos sahnede kaldığı süre boyunca seslendirdiği birbirinden güzel ve hareketli şarkılarla dinleyenleri mest etti. Kadir Carlos sahneyi Kubilay Aşık’a bıraktı.
REZVAN KURŞUNİLER UNUTULMADI
Kubilay Aşık sahneye 2014 yılında kaybettiğimiz Rezvan Kurşuniler’in şarkısı eşliğinde çıkarak Rezvan Kurşuniler’i andı. İskele’nin sevilen seslerinden Kubilay Aşık seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla dinleyenlerden tam not aldı. Aşık, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Liselerarası ses yarışmasında birinci olan Nezihe Tuğra’yı sahneye çağırarak onu geceye katılanlara tanıttı. Sertap Erener’in Tanrı Unutmuş Olsada isimli şarkısını seslendiren Nezihe dinleyenleri kendisine hayran bıraktı. Kubilay Aşık’tan sonra sahneyi Ayşegül Zaim aldı.
AYŞEGÜL ZAİMDEN MÜTHİŞ PERFORMANS
Gecede sahne alan bir diğer isim ise Ayşegül Zaim oldu. Seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla dinleyenleri coşturan Zaim, ardından söylediği Mağusa Limanı ve Leylim Ley türküleri ile bu kez dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. 
GECENİN FİNALİ ÇAĞDAŞ AYDAŞ’TAN
O Ses Türkiye yarışmasında gösterdiği performansla ışığını iyice parlatan İskele’nin sevilen sanatçılarından Çağdaş Aydaş seslendirdiği birbirinden güzel Türkçe ve İngilizce şarkılarla dinleyenlere müzik ziyafeti sundu. Mağusa Limanı türküsü ile sahneye çıkan Aydaş daha sonra seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla dinleyenlerden tam not aldı.

Okunma 2127 defa