İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 15 Ekim 2018 00:00

YILLAR GEÇSE DE ACILARI İLK GÜNKÜ KADAR TAZE

44033469 2701082303449648 8158694157217431552 o

Bundan Tam 3 yıl önce, aynı araçta bulunan ve geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden İskele Belediyesi personeli 29 yaşındaki Ahmet Demir ile 92 yaşındaki Cemal Rebge’nin acısı, kaç yıl geçerse geçsin ilk günkü kadar taze. Nitekim her iki isim de İskele’de yaşatılmaya devam ediyor.

DEMİR VE REBGE’NİN İSİMLERİ YAŞATILIYOR
Her iki isim için de bu hafta sonu anı turnuvası düzenlendi. İskele Belediyesi Spor Tesislerinde ilki gerçekleşen ve Minikler Halı Saha Anı Turnuvası’na 6 takım katıldı. Turnuvanın galibi ise finalde Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü ile mücadele eden Mağusa Türk Gücü’nün oldu. MTG, Yarköy’ü 4-1 mağlup etti.

GOLLER ‘DEMİR VE REPGE’ İÇİN ATILDI 
Personelimiz Merhum Ahmet Demir’in ailesi ve İskele Belediyesi’nin katkıları ile 12-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Cemal Rebge ve Ahmet Demir Minikler Halı Saha Anı Turnuvası dün (14 Ekim) oynanan final karşılaşması ile son buldu. 3 gün süren turnuvalin finalini İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da Demir ve Rebge’nin aileleri ile birlikte izledi. Gollerin Ahmet Demir ve Cemal Rebge için atıldığı turnuvada Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü, İskele Trabzonspor A, Dumlupınar, Kaplıca, MTG ve İskele Trabzonspor B takımı centilmence mücadele etti.

FİNAL MAÇI ÖNCESİNDE GÖSTERİ MAÇI YAPILDI
Turnuvanın final karşılaşması öncesinde Cemal Rebge ve Ahmet Demir’in sevenleri tarafından kısa bir gösteri maçı da yapıldı. Rebge ve Demir’i yâd etmek amacıyla yapılan karşılaşma birbirinden güzel görüntülere sahne oldu.

TUNURVANIN KAZANANI MTG 
İskele Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleşen turnuvanın finalinde kupayı evine götüren takım ise Yarköy’ü 4-1 mağlup eden MTG oldu. Turnuvanın 2.’si Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü, 3.’sü Kaplıca, 4.’sü ise İskele Trabzonspor B takımı oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Ahmet Demir’in 2.5 yaşındaki Oğlu Ahmet İbrahim ve babası İbrahim Demir’in yanı sıra İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi Meclis Üyeleri Huriye Kaşer ile Sefa Kurukafa tarafından verildi.

SADIKOĞLU: ‘‘İSKELE ÇOK BÜYÜK İKİ DEĞERİNİ KAYBETTİ’’
Cemal Rebge ve Ahmet Demir Minikler Halı Saha Anı Turnuvası’na katılarak final maçını Demir ve Rebge’nin aileleri ile birlikte izleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, turnuvaya katılarak katkı koyan herkese teşekkür etti. İskele’nin 3 yıl önce çok büyük iki değerini kaybettiğini hatırlatan Sadıkoğlu, kendileri küçük yürekleri büyük çocuklarla Demir ve Rebge’yi yâd ettiklerini ifade etti. Bu turnuvanın kazananı tüm katılan takımlardır, hepinize tekrardan tek tek teşekkür ediyorum diyen Sadıkoğlu, bu yıl ilki düzenlenen turnuvanın devamını da birlikte düzenleyeceklerini söyledi.

 
Okunma 2380 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli