İskele


  • Home
  • News
  • İTL VE OAB’DEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Tuesday, 17 November 2020 00:00

İTL VE OAB’DEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR

3 Large

 

İTL VE OAB’DEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR
İskele Belediyesi, Belediye sınırlarındaki ilk ve orta dereceli okullara maddi ve manevi destekte bulunmayı sürdürüyor. Yapılan yardımlar ise gerek okul yönetimi gerekse öğrenci ve veliler tarafından takdirle karşılanıyor. Söz konusu yardımlara bir teşekkür de İskele Ticaret Lisesi’nden geldi. Okul Müdürü Abdullatif Tepe, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Delibaş ile birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Okullarının her zaman yanında olduğu için Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür eden Abdullatif Tepe, işbirliklerinin devamını temenni etti.

İskele Ticaret Lisesi Okul Müdürü Abdullatif Tepe’ye ziyaretinde Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Delibaş’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Tosunoğlu ile Öğretmenler Ülkü Tuğutlu, Ahmet Özyaşar ile Fatma Ceylan eşlik etti.

SADIKOĞLU: “DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
İskele Belediyesi sınırlarındaki tüm okullarla, işbirliği içerisinde olduklarını ifade eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, çocukların ve gençlerin daha kaliteli ortamlarda eğitim görmeleri için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. İskele Ticaret Lisesi ve Okul Aile Birliği’ne ziyaretleri için ayrıca teşekkür eden Başkan Sadıkoğlu, işbirliklerinin süreceğini söyledi.

Read 1625 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal