İskele


  • Home
  • News
  • KÖY KADIN KURSLARINDA PANDEMİ DÖNEMİ BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE KÖY KADIN KURSU MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Thursday, 19 November 2020 00:00

KÖY KADIN KURSLARINDA PANDEMİ DÖNEMİ BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE KÖY KADIN KURSU MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

1 Large

KÖY KADIN KURSLARINDA PANDEMİ DÖNEMİ
BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE KÖY KADIN KURSU MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Koromavirüs salgınının ülkemizde görülmesi ile birlikte bir dizi kuralların uygulandığı İskele’de, köy kadın kurslarında da pandemi kuralları çerçevesinde eğitimler sürüyor. İskele Köy Kadın Kursu Merkezi de pandemi dolayısı ile eğitimlerini 2 grup (26 kişi) şeklinde sürdürüyor. Gülay Yahyaoğlu öğretmenliğinde eğitimlerine devam eden ve üretimlerini sürdüren köy kadın kursu kursiyerleri, merkezin sürekli olarak havalandırılmasına, sosyal mesafeye, hijyen kurallarına ve maske kullanımına dikkat ediyor. Ürettikleri eserleri göstermek için geçtiğimiz haftalarda İskele Köy Kadın Kursu Merkezi’nden davet alan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bu daveti geri çevirmedi, dün(18 Kasım) kadınları merkezde ziyaret etti.

MARİFETLİ ELLER PANDEMİYE RAĞMEN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR
İskele Köy Kadın Kursu Merkezi’nde Gülay Yahyalar öğretmenliğinde, Çarşamba ve Cuma günleri eğitimlerine devam eden kursiyerler, pandemiye rağmen üretmeye devam ediyor.İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da sele yapımından, makromeye, Lefkara İşi’nden ahşap oymaya çok sayıda eğitimi alan kadınları ve kadınların ürettiklerini yerinde görmek için merkezi ziyaret etti.

SADIKOĞLU: DOĞRU VE GÜZEL OLANIN, ÜRETEN HERKESİN YANINDAYIZ”
Üreten ve ürettiklerini satarak aile bütçesine katkıda bulunan kadınları her zaman takdir ettiğini ifade eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, köy kadın kurslarının önemine dikkat çekti. İskele ve köylerindeki kadınların projelerini desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak her zaman için doğru olanın, güzel olanın ve üreten herkesin yanında olmayı ilke edindiklerini söyledi. Sadıkoğlu, pandemiye rağmen ancak pandemi kuralları çerçevesinde eğitimlerini sürdüren kadınları ve öğretmen Gülay Yahyalar’ı tebrik etti.

 
Read 1409 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal