İskele


  • Home
  • News
  • BAŞKAN SADIKOĞLU, İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU İSKELE EVKAF TMK’YI ZİYARET ETTİ
Tuesday, 12 October 2021 00:00

BAŞKAN SADIKOĞLU, İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU İSKELE EVKAF TMK’YI ZİYARET ETTİ

 

FB IMG 1634061287101

 

BAŞKAN SADIKOĞLU, İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

İSKELE EVKAF TMK’YI ZİYARET ETTİ, SINIFLARI GEZEREK ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden İskele Evkaf TMK Müdürü Betül Yıkıcı’ya iade-i ziyarette bulundu. Okul hakkında bilgi alan ve bazı sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etme imkânı bulan Başkan Sadıkoğlu’na Okul Müdürü Betül Yıkıcı ve öğretmenlerin yanı sıra Okul Aile Birliği Temsilcisi Eser Özdınak da eşlik etti. 

İSKELE EVKAF TMK’YI ZİYARET ETTİ, SINIFLARI GEZEREK ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, stratejik çizimleri İskele Belediyesi tarafından yapıldıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilen ve Eylül ayında yapılan açılışın ardından 2021-2022 eğitim- öğretim yılına başlayan İskele Evkaf Türk Maarif Koleji’ni ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta kendisini makamında ziyaret ederek, İskele Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkürlerini sunan İskele Evkaf TMK Müdürü Betül Yıkıcı’nın daveti üzerine iade-i ziyarette bulunan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, okulu gezme fırsatı da buldu. Betül Yıkıcı ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Sadıkoğlu, okul gezisi sırasında sınıfları da ziyaret ederek, çocuklarla sohbet etme şansı buldu. 

İskele Belediyesi olarak İskele Belediyesi sınırlarındaki tüm okullara katkıda bulunduklarını tekrarlayan Başkan Sadıkooğlu, eğitime ayrıca önem verdiklerini, çocukların gelecekleri için katkılarının da devam edeceğini söyledi.

Başkan Sadıkoğlu’na İskele Evkaf TMK ziyaretinde Okul Müdürü Betül Yıkıcı ve öğretmenlerin yanı sıra Okul Aile Birliği Temsilcisi Eser Özdınak da eşlik etti.

Read 1148 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal